Rezervišite direktno za najbolje cene
Datum dolaska:
Broj noćenja:
Pristupni kod (opciono):

Adut

Restaurant

Postoji mnogo restorana u Vrnjačkoj Banji, ali samo je jedan Adut!

Ukoliko ste ljubitelj ukusnih zalogaja i finih pića, uz koje se najslađe prepričavaju nezaboravne prijateljske dogodovštine i prave nove gastronomske uspomene, onda je velika verovatnoća da je restoran Adut pravo mesto za vas. Restoran Adut dostupan je i redovnim i eksternim gostima hotela.

Tamo gde lokalno ne znači i staromodno

Tople boje i prirodni materijali čine svaki boravak u restoranu Adut prijatnim iskustvom. Jela pripremljena od uvek svežih i zdravih sastojaka, nude potpuno novo iskustvo uživanja u dobro poznatim srpskim delikatesima i poslasticama.

Zašto je važno da pričamo o kvalitetu lokalnih namirnica?

Tradicionalna tehnologija odbacuje svako požurivanje prilikom procesa proizvodnje, a dobro je poznato da se oko hrane i trpeze okupljaju ljudi koje najviše volimo i kojima želimo od srca samo najbolje. Zagrljaj, poljubac i naravno, najukusniji obrok.

Pored uživanja u dobroj hrani, lepo je znati da istovremeno podržavamo i najbolje proizvođače iz naše lokalne zajednice. Prepustite se doživljaju bogatstva lokalnih ukusa spremljenih na inovativan i jedinstven način. Jer lokalno ne znači i staromodno.

Srce restorana

Adut bar vam nudi preko trideset vrsta premium rakija i koktela te listu kvalitetnih vina. Manje je više, zato osetite toplinu sunca u svakom gutljaju  kvalitetnog pića.
Adut Restoran - Vrnjačka Banja

Balans kao ključ srećnog života.

Naša jela su laka na stomak, pripremljena tako da je svaki zalogaj nova priča o ukusima i tradiciji koje namirnice nose u sebi. Deo našeg menija u restoranu je prilagođen principima zdrave ishrane, što ne znači da će gosti biti lišeni bogatstva i punoće ukusa. Naprotiv.
I zdravo može biti veoma ukusno. Možete nam verovati na reč, a možete se uveriti i sami.

Nije nam cilj da se hvalimo, ali osećamo prijateljsku potrebu da sa svima podelimo čari koje restoran Adut nudi i zbog čega je u Vrnjačkoj Banji poznat kao „mesto gde se uvek dobro jede“.

Adut Restoran - Vrnjačka Banja
Adut Restoran - Vrnjačka Banja
Po Slow Food principu se pravi gurmani prepoznaju.
 
Slow Food je ideja, koncept i pogled na svet. Vrednost koja je na ceni u našem restoranu. Uspori malo i obrati pažnju. Oseti svu punoću ukusa, a neka hrana ponovo probudi sva tvoja čula.
Nedelja je dan za Adut branch

Nedelja je dan za
Adut brunch

Manje je poznato da je nedelja dan kada kuvanje porodičnog ručka možemo prepustiti i nekom drugom.

 

Kao što i sam naziv kaže, brunch je obrok koji se služi u periodu između doručka i ručka. Pruža mogućnost da lepše i rasterećenije provedemo svoj vikend.

 

Nedeljni brunch nam omogućava da malo duže spavamo, popijemo svoj omiljeni napitak na miru iz kreveta, zatim u prijatnoj atmosferi provedemo nekoliko sati kvalitetnog vremena uz već pripremljenu hranu u omiljenom lokalnom restoranu. Sami, sa prijateljima ili porodicom.
SLOW FOOD u Vrnjačkoj Banji
SLOW FOOD u Vrnjačkoj Banji

Ko sve može da uživa u branču?

Baš svi. Od najmlađih do najstarijih. Bilo da ste gost hotela, ili dragi nam lokalac. Zameni svoj nedeljni odlazak na pijacu, i svrati na tradicionalni nedeljni branč.
Ko sve moze da uziva u branchu
.
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2024.
Sva prava zadržana.