Aktivnosti

Boravak u prirodi je odličan za naše zdravlje, idealan za psihu, podstiče našu kreativnost i podseća nas na najbitniju stvar na svetu – život je divan.

Oslobodi energiju, pokreni se, istražuj, a onda, kada dođe vreme – ponovo potraži smirenje i opuštanje.

Evo šta sve možeš probati u organizaciji našeg hotela bilo da ste individualni gost ili ste u potrazi sa idealnim Team Building programom.

Detaljne informacije i rezervacije na telefon: 036/200-020 ili na mail: prodaja@hotelpegaz.com

Olimpijada

Olimpijada su „Igre bez granica“ vaše kompanije. Zaposlene podelimo po grupama koje se međusobno takmiče u različitim zabavnim aktivnostima. Sve što nam treba je prostor na kojem možemo raširiti naše rekvizite i igre mogu da počnu.
Olimpijada je primerena za događaje na otvorenom kada želite animirati veći broj osoba. Broj i izbor igara određujemo zajedno s obzirom na vaše želje, a pritom uvažavamo interese kompanije, sposobnosti zaposlenih i dinamiku susreta.

Pazi, snima se

Interaktivna aktivnost u saradnji sa OLIDOL agencijom iz Vrnjačke Banje, gde učesnike podelimo u više grupa, svaka grupa ima mogućnost napisati, režirati, snimati i glumiti u sopstvenom filmu.

Kreativni team building koji traje oko 3 sata. Izrada filma donosi saradnju među učesnicima, povećava i poboljšava komunikaciju, povećava kreativnost, poboljšava odlučivanje, upravljanje vremena te poboljšava vođenje i timski rad među članovima.

Paintball

Da li znaš da Paintball nije samo igra, već i odlična prilika da ojačaš timski duh i komunikaciju unutar svog tima, na veoma zabavan i uzbudljiv način? 

Naša nova Paintball aktivnost u saradnji sa OLIDOL agencijom iz Vrnjačke Banje, donosi priliku da se timski suočite sa izazovima, razvijate strategije i pobeđujete – zajedno! 

Aktivnost dostupna u okviru naših Team Building paketa.

Akov destilerija Kraljevo

Poseta Akov destileriji

Saznaj kako nastaje piće koje ti u sekundi rasplamsa krv.
Već vekovima, rakija ima moć da bistri um i greje dušu i mi to dobro znamo.
A u Akov destileriji znaju i kako se do najprefinjenije, najkvalitetnije rakije dolazi.
U organizaciji našeg hotela obiđi destileriju, upoznaj njihovog rakija majstora koji će te uputiti u sve faze proizvodnje.
Upoznaj mesto na kojem tradicija i savremeno znanje savršeno sarađuju.
I na kraju – isprobaj rakije od šljive, jabuke, grožđa, dunje, kajsije, kruške, šargarepe i uz posluženje pusti da ti se celo biće probudi i zagreje.

Jer zbog toga rakija i postoji.

Živeli!

Orijentiring - uvek je vreme za igru

Podseti se koliko je dobro kad se zabavljaš. Ispunjavaj zadatke, provežbaj svoju snalažljivost i upoznaj sve znamenitosti Vrnjačke Banje kroz izazove i druženje.
Orijentiring u Vrnjackoj Banji Pegaz Holiday Resort

Streličarstvo - vežbaj smirenost

Sport u kojem ćeš uživati. Streličarstvo zahteva mir, mentalni i fizički balans. Ono te opušta, usmerava, pomaže ti da se koncentrišeš i vežbaš preciznost.

Opremi se i probaj.

Hiking tura po Vrnjačkoj Banji

Kreni u istraživanje Vrnjačke Banje. Obiđi značajne lokalitete i pronađi svoj omiljeni kutak. Organizovane pešačke ture po banji će te vratiti u formu i ispuniti tvoj dan.

Biciklistička tura

Ako si od onih koji žele nešto dinamičnije od pešačenja, a da ipak lagano obiđeš zelene predele Vrnjačke Banje, biciklistička tura je pravi izbor. Savladaj kilometre i kilometre prizora koji te okrepljuju, vraćaju ti snagu i daju volju da ideš dalje i istražuješ još.

Gočka avantura

Nekoliko nezaboravnih sati u gočkoj avanturi. Organizujemo savršeno ugodan boravak na planini Goč, uz sportske i takmičarske aktivnosti. A kada osetiš onaj svež, zdrav umor, vrati se slowlivingu i prepusti se smirenju pored jednog od najlepših jezera u okolini.
Nikada nije kasno za aktivnosti koje nam greju krv u zilama

Kvad tura sa piknikom na jezeru

Za dane kada se uželiš adrenalina – isprobaj vožnju kvadova.

Obiđi jezero, reku, tri najviša vidikovca na planini Goč, a zatim uživaj u lazy bag vrećama i ležaljkama na otvorenom. A tu, pored tebe, na dohvat ruke – mirisan čaj od planinskog bilja, domaća kafa, sok, slana zakuska, domaći kolači i šumsko voće…

Šetnja kroz istoriju Vrnjačke Banje

Nekoliko nezaboravnih sati u gočkoj avanturi. Organizujemo savršeno ugodan boravak na planini Goč, uz sportske i takmičarske aktivnosti. A kada osetiš onaj svež, zdrav umor, vrati se slowlivingu i prepusti se smirenju pored jednog od najlepših jezera u okolini.
Za sve goste Pegaz Holiday Resort-a koji žele aktivniji odmor ili uživanje u prirodi, u mogućnosti smo da Vam organizujemo dodatne izlete.
Detaljne informacije i rezervacije na telefon: 036/200-020 ili na mail: rezervacije@hotelpegaz.com
[drawattention]
[mapsvg id="3162"]
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2024.
Sva prava zadržana.