Aktivni odmor u
Vrnjačkoj Banji

Za sve goste Pegaz Holiday Resort-a koji žele aktivniji odmor ili uživanje u prirodi, u mogućnosti smo da Vam organizujemo dodatne izlete.
Detaljne informacije i rezervacije na telefon: 036/200-020 ili na mail: rezervacije@hotelpegaz.com

Rezervišite

Orijentiring

Da li znate da se kroz igru i zabavu najlakše pamte nove informacije?

Koliko često sebi priuštite zadovoljstvo da se igrate?

Upoznajte znamenitosti Vrnjačke Banje kroz zanimljive igre i zabavu. Mi smo pripremili razne radatke za Vas, a Vaše je samo da se podelite u dve ili više grupa, i pomoću dobre orijentacije, malo logike i puno zabave, dođete do pobede.
Orijentiring u Vrnjackoj Banji Pegaz Holiday Resort
Aktivni odmor za sve goste Pegaz Holiday Resort-a

streličarstvo

Ne može se sa sigurnošću utvrditi kada su tačno izmišljeni luk i strela, međutim istoričari se slažu da je pronalazak luka i strele, uz pronalazak točka, jedan od najbitnijih momenata u razvoju ljudske civilizacije.
Danas, streličarstvo je jedan od veoma cenjenih sportova, koji ujedno spada i u „bele sportove“, poput tenisa i golfa.

Tokom boravka u Pegaz Holiday Resort-u, nudimo Vam priliku da se oprobate u ovom sportu, ili pak da testirate sebe i svoje umeće, a sve u cilju dobre zabave.

Ovaj olimpijski sport podrazumeva mir i relaksaciju, i podstiče mentalni i fizički balans, što svakako prati i sam koncept Pegaz Holiday Resort-a.

Hiking tura Vrnjačka Banja

Hiking ili pešački turizam je u Srbiji postao jedan od najrasprostranjenijih i najpopularnijih vidova avanturističkog turizma.

Pruža vam se prilika za pravo emocijonalno opuštanje, sticanje kondicije, kao i upoznavanje Vrnjačke Banje kao turističkog lokaliteta.
Aktivni odmor za sve goste Pegaz Holiday Resort-a

Biciklistička tura Vrnjačka Banja

Kada se odlučite da svoju energiju obnovite i odmorite se u Pegaz Holiday Resort-u, zašto ne biste razmislili i o biciklističkoj turi kroz Vrnjačku Banju.

Ne samo da ćete upoznati Vrnjačku Banju i otkriti neke njene tajne, već ćete aktivirati svoje telo, što svakako prija posle mnogo sati provedenih u kancelariji.

Idealna prilika da spojite relaksirajuće momente sa aktivnostima, okruženi prelepim ambijentom kako Vrnjačke Banje, tako i Pegaz Holiday Resort-a.

Gočka avantura

Ukoliko želite da sa prijateljima ili porodicom obogatite vaš boravak u Pegaz Holiday Resort-u, predlažemo vam da se upustite u gočku avanturu koja podrazumeva višesatni boravak na planini Goč, uz kombinaciju nekoliko sportskih i takmičarskih aktivnosti.

Svakako nećemo zaboraviti na slowliving momente, koje ćemo Vam priuštiti u uživanju pored jezera.
Aktivni odmor za sve goste Pegaz Holiday Resort-a

Kvad tura sa piknikom na jezeru

Za sve vas koji uživate u prirodi i adrenalinu, Pegaz Holiday Resort vam pruža priliku da iskusite vožnju kvadova.

Iskoristite nezaboravne trenutne obilazeći jezero, reku i 3 najviša vidikovca na planini Goč, kao i u momentima opuštanja u lazy bag vrećama i ležaljkama, uz posluženje domaćeg čaja od planinskog bilja, domaće kafe, soka, slane zakuske, domaćih kolača i sezonskog šumskog voća.
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      

Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2020.
Sva prava zadržana.