preloder

Hotel Pegaz

Komforan i
prijatan boravak

Apartmani

Opremljeni po vrhunskim standardima i najmodernijim svetskim trendovima, apartmani predstavljaju najveći ponos Pegaz Holiday Resort-a. Svi apartmani funkcionišu kao samostalne smeštajne jedinice sa kuhinjom, internetom, kablovskom televizijom, telefonom za recepciju i klima uređajem. Svi apartmani su povezani toplom vezom, odnosno liftom, sa spa i wellness centrom.

Objekat raspolaže apartmanima od 30 do 100 m2, jednosobnim i dvosobnim apartmanima, dok su na poslednjim etažama smešteni trosobni apartmani sa velikim krovnim terasama i veličanstvenim pejzažem Vrnjačke Banje. Svi apartmani su opremljeni tako da zadovoljavaju sve potrebe gostiju i garantuju komforan i prijatan boravak.

Ogledni apartman je opremljen nameštajem od kvalitetnog bukovog drveta, modularnim nameštajem brenda Feydom i luksuznom, dobro opremljenom kuhinjom. Enterijer je upotpunjen toplom rasvetom, bukovim podom, italijanskom sanitarijom i španskom keramikom.

Izdvajamo tri tipa apartmana

Prodaja

Pegaz Holiday Resort nudi prodaju opremljenih apartmana po uzoru na ogledni apartman, prodaju neopremljenih apartmana i uslugu izdavanja kupljenih apartmana u dogovoru sa njihovim vlasnicima. Apartmani su dostupni u različitim veličinama tj. kvadraturama po pristupačnim cenama. Uz kupovinu apartmana vlasnicima je na raspolaganju svo osoblje zaduženo za održavanje, čišćenje i obezbeđenje objekta, kao i sve pogodnosti kompleksa koje uključuju korišćenje spa i wellness centra, poslovne zone, restorana, kafića i dečijeg kutka.

DSC_0023

Izdavanje

Nakon zvaničnog otvaranja hotela, Pegaz Holiday Resort će u ponudi imati izdavanje svih tipova apartmana u kompleksu, kao i izdavanje lokala poslovne zone za biznis korisnike. Po otvaranju kompleksa, vlasnici apartmana će moći da iznajmljuju kupljene apartmane, dok će gosti moći da rezervišu apartmane za odmor i vikend posete.

apartman3

Kontaktirajte nas

Olga  +381 64 6495950
Sanja +381 64 6495941

Poslovna zona

Pored prostorija u funkciji kompleksa poput lobija, recepcije, restorana, bara i dečijeg kutka, poslovna zona raspolaže lokalima namenjenim za izdavanje pravnim licima. Naši lokali su na prvom mestu otvoreni za sadržaje ugostiteljskog tipa, ali i druge sadržaje koji bi upotpunili ponudu našeg kompleksa. Svi lokali imaju na raspolaganju obezbeđenje kompleksa.

Spa centar Pegaz Holiday Resort-a
nudi sve što savremena ideja spa
tretmana poznaje.