Rezervišite direktno za najbolje cene

Busyness

is not our business

* Pegaz Holiday Resort vam nudi mogućnost da imate vremena. Busyness is not our business je program edukacije u malim grupama. Namenjen je svima koji žele da nauče da imaju vremena. Bez obzira da li potičite iz kulture poslovnog sveta ili osećate pritisak nemanja vremena, Busyness is not our business je program za vas. Probajte!
Vreme je tvorevina kulture.
Reći „Nemam vremena„, je isto što i reći „Ne želim da imam vremena„.
Lao Tze
Pegaz Holiday Resort vam nudi mogućnost da imate vremena. Busyness is not our business je program edukacije u malim grupama.Namenjen je svima koji žele da nauče da imaju vremena. Bez obzira da li potičite iz kulture poslovnog sveta ili osećate pritisak nemanja vremena, Busyness is not our business je program za vas. Probajte!
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
Zašto Busyness is not our business?
Jer je jedan od načina borbe protiv zauzetosti i njenih posledica upravo taj da postignemo da gost učesnik počne u svom radu da koristi reči ispunjenost i ostvarenost. I posebno da izađe iz modela oskudice u kojem je na prvom mestu bitno „imati vreme“ i pređe u model izobilja u kojem se „usmerava vreme na“… ispunjenje ciljeva, ostvarivanje rezultata, unapređenje znanja i veština, kreativno razmišljanje, porodicu, opuštanje, uživanje u životu i sopstvenom uspehu.
Niko nije gospodar vremena, ono nam je svima dato. Pitanje je šta ćemo mi sa njim.
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
.
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      

Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2021.
Sva prava zadržana.