Rezervišite direktno za najbolje cene
Datum dolaska:
Broj noćenja:
Pristupni kod (opciono):

Busyness is not our business

Vreme, kao glavni resurs 21. veka.

* Pegaz Holiday Resort vam nudi mogućnost da imate vremena. Busyness is not our business je program edukacije u malim grupama. Namenjen je svima koji žele da nauče da imaju vremena. Bez obzira da li potičite iz kulture poslovnog sveta ili osećate pritisak nemanja vremena, Busyness is not our business je program za vas. Probajte!

Šta je Busyness is not our business?

Busyness is not our business je naš novi program edukacije, zabave i buđenja, koji ima za cilj da pokaže kako zauzetost nije jedini izbor, i kako je vreme resurs prema kojem treba da imamo drugačiji pristup.
Programi su namenjeni poslovnim timovima, menadžerima i liderima u potrazi za team building programima, koji žele da svoje kolege i saradnike inspirišu, motivišu i ohrabre u pristupu što kvalitetnijeg i autentičnijeg načina života.
Busyness is not our business - naš novi program edukacije
Busyness is not our business - naš novi program edukacije

Kako smo to zamislili?

Kroz različite Sloworkshop programe koji imaju za cilj da probude radost i elan u čoveku, i koji nam pomažu da vežbamo strpljenje i fokus na samo jednu stvar u sve prisutnijoj multitasking kulturi. Programima koji nas uče kako da pravilno postavljamo prioritete u ovom prezauzetom svetu, negujemo dobre odnose sa svojom zajednicom i kolegama, uče kako da pravimo prostor za aktivnosti koje nam svima fale – one iskonske i prirodne u nama, koje nas čine zadovoljnim i ispunjenim, i doprinose pozitivnim promenama u svakom aspektu života – ličnom i profesionalnom.
Zauzetost se često brka sa produktivnošću, ali kako da nađemo više vremena za ono što nam je važno, kako bismo mogli da izgradimo živote koje želimo, u okviru vremena koje imamo na raspolaganju?
Tako što ćemo postaviti prave prioritete.
Busyness is not our business - naš novi program edukacije
Busyness is not our business - naš novi program edukacije

Busyness is not our business

S tim u vezi, u saradnji sa stručnim saradnicima, razvili smo različite aktivnosti koje regenerišu i bude, a programi su kreirani prema sledećim kriterijumima:
Busyness is not our business - naš novi program edukacije
Neki od Sloworkshop programa su:
* U pitanju su početni programi, koji će se dodatno dopunjavati i razvijati shodno potrebama zajednice i učesnika.

Napravite program po vašim potrebama

U saradnji sa vašim HR menadžerom, Pegaz Holiday Resort će za vaš tim osmisliti individualni program koji će obnoviti i osvežiti igru vašeg tima.
Upoznajte skrivene potencijale svog tima kroz Pegaz Sloworkshop programe.
Pošaljite nam upit
[drawattention]
[mapsvg id="3162"]
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
.
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2024.
Sva prava zadržana.