busyness is not our business
Previous
Next
Hotel Pegaz 25 dec 2019 18:30

Svako od nas je deo Prirode. Njen najvredniji resurs. I da… resurs koji je obnovljivog karaktera.
Savremene društvene norme, način rada, potrošačko društvo, neprestana bezglava jurnjava za novcem, konstatan stres… troše čoveka kao resurs i često kao posledicu ima sagorevanje i stalni osećaj zauzetosti.
Pegaz Slowliving nije koncept sporijeg rada, već – proces kontinuiranog obnavljanja.
Fokus Slowlivinga je na primeni četiri principa na kojima Priroda gradi svoje okruženje: Međuzavisnost. Jedinstvenost. Jednostavnost. Organizovanost.
Međuzavisnost sa okruženjem u kojem razmenjujemo vrednosti, doprinosimo, inspirišemo jedni druge. Doživljavamo život onakav kakav jeste i kakav treba da bude.
Jedinstvenost koja se ostvaruje na ličnom nivou. Posvećenost unutrašnjem krugu sopstvenog delovanja kao osobe. Jer ne možemo biti drugo osim onoga što zaista jesmo. Ali zato možemo da budemo najbolji u svojoj jedinstvenosti. Slowliving je koncept koji će vam pokazati kako.
Jednostavnost procesa i procedura Slowliving koncepta koje nam omogućavaju da se ostvarimo kao uspešni u svim segmentima sopstvenog života i preuzmemo kontrolu nad svojim vremenom.
Organizovanost i efikasnost su ključ uspeha Pegaz Slowliving koncepta. Ključ kojim ćete otvoriti vrata prema svom novom “ja”. Prema Pegazu koji se krije u vama.

Vreme. Jedinstven resurs. Jedini koji ne možemo da sačuvamo i odnesemo u banku da bismo ga sutra imali više. To banke znaju jer naplaćuju upravo vrednost vremena.
Busyness is not our bussiness je program edukacije u malim grupama namenjen poslovnom svetu, ali i svima koji žele da nauče da usmeravaju svoje vreme umesto da pokušavaju da upravljaju njime.
Program realizujemo u saradnji sa Draganom Đorđevićem čije iskustvo u poslovnoj edukaciji garantuje kvalitetan transfer znanja.
Zašto Busyness is not our bussiness?
Jer je jedan od načina borbe protiv zauzetosti i njenih posledica upravo taj da postignemo da gost učesnik počne u svom radu da koristi reči ispunjenost i ostvarenost. I posebno da izađe iz modela oskudice u kojem je na prvom mestu bitno “imati vreme” i pređe u model izobilja u kojem se “usmerava vreme na”… ispunjenje ciljeva, ostvarivanje rezultata,unapređenje znanja i veština, kreativno razmišljanje, porodicu, opuštanje, uživanje u životu i sopstvenom uspehu.