Rezervišite direktno za najbolje cene

Dr Gifing centar za preventivnu medicinu i hrono ishranu
Dr Ana Gifing
U okviru kompleksa Pegaz Holiday Resort nalazi se i Dr Gifing centar za preventivnu medicinu i hrono ishranu. Ordinacija Dr Gifing korisnicima pruža sve dijagnostičke procedure i preventivne tretmane koje je razvila doktorka Ana Gifing.

◆ Individualni pristup sprečava razvijanje bolesti i pomaže u ranom otkrivanju i lečenju postojećih metaboločkih poremećaja.

◆ Određivanje telesne mase i telesnog sastava ispitanika merenjem na InBody 720 analizatoru.

◆ Periodično praćenje dinamike promene telesnog sastava pacijenata, takođe, na InBody 720 analizatoru.

◆ Određivanje individualne tolerancije i intolerancije na pojedine namirnice i druge alergene i sastojke hrane biorezonantnim aparatom. Ovim se definišu namirnice koje bi pacijent trebalo da konzumira tj. koje bi trebalo da izbegava u svakodnevnoj ishrani.

◆ Preporučivanje vremena uzimanja obroka, kao i vremenskog razmaka između istih.

◆ Savetovanje u vezi sa sadržajem obroka (poželjne kombinacije namirnica za doručak, užinu, ručak, večeru).

◆ Preporučivanje izbegavanja u ishrani svih onih namirnica za koje postoji opšte prihvaćen stav zdravstvenih radnika da bi trebalo da budu izbačeni iz upotrebe (belo brašno, beli šećer, so u većim količinama, veštački zaslađivači itd.).

◆ Preporučivanje uzimanja određenih dodataka ishrani (dijetetski suplementi) u cilju pospešivanja cilja/ciljeva sprovođenja programa hrono ishrane, a na osnovu uzete anamneze, parametara dobijenih merenjem na InBody 720, trenutnog zdravstvenog stanja i pokazatelja.

◆ Savetovanje u vezi sa fizičkom aktivnošću – tip fizičke aktivnosti, vremensko trajanje i nedeljna učestalost iste.
◆ Pospešivanja eliminacije otrova iz organizma (detoksikacija) i to preporučenom suplementacijom (dodaci ishrani na bazi vitamina/minerala/oligoelemenata i sl.) i preporučenom odgovarajućom hidratacijom organizma (uzimanjem vode, biljnih čajeva, limunade i sl.).

◆ Regulisanja acidobaznog (kiselo-baznog) stanja organizma i dovođenja stepena zakišeljenosti telesnih tečnosti na neutralni nivo.

◆ Određivanje dominantnog resursa energije (ugljeni hidrati, masnoće, proteini) potrebne za održavanje bazalnog metabolizma određivanjem potrošnje kiseonika i produkcije ugljen-dioksida organizma tokom mirovanja.
Kako biste zakazali pregled u Dr Gifing centru u Pegaz Holiday Resortu pišite nam na dr.gifing@hotelpegaz.com

Dr Gifing promo paket

Dajemo Vam priliku da doživite dobro uravnotežen život, našim jedinstvenim paketom Dr Gifing.

Uživajte u svim pogodnostima koje Vam daruje Pegaz Holiday Resort, uz prijateljski pogled okrenut samo Vama, a od strane zaposlenih u okviru Dr Gifing centra.

Kompletan Gifing pregled obuhvata: In Body 720, Quantum Analyzator, Bioplasm 9D, plan ishrane, predlog suplementacije i fizičke aktivnosti.

Life balance - Dr Gifing pregled - Pegaz Holiday Resort

Hrono kamp

U sklopu bogatih i sadržajnih programa Pegaz Holiday Resort-a, u prilici smo da gostima ponudimo ekskluzivitet – i u okviru redovne ponude organizujemo HRONO KAMP dr Gifing. Program kampa u trajanju od 2 dana namenjen je svima koji žele nešto više od svog odmora i oni kojima je zdravlje na primarnom mestu u životu.

Hrono kamp dr Gifing u Vrnjačkoj Banji
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja

.

Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      

Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2021.
Sva prava zadržana.