Hrono kamp

Saradanja naših stučnjaka – Dr Gifing ordinacije i Pegaz Holiday Resort–a u Vrnjačkoj Banji, rezultirala je osmišljavanjem sjajne ideje i sprovođenjem programa namenjenih za regulaciju težine, obnavljanje kondicije i za pružanje smernica za one koji žele da žive zdravo.

Specijalno koncipiran program u trajanju od 2 dana siguran je i efikasan način za regulisanje telesne težine, pružanja poželjnih efekta po zdravlje, ali je i ujedno samo prvi korak u potpunoj i trajnoj kontroli težine i unapređenja opšteg zdravlja.

U sklopu bogatih i sadržajnih programa Pegaz Holiday Resort-a, u prilici smo da gostima ponudimo ekskluzivitet – i u okviru redovne ponude organizujemo HRONO KAMP dr Gifing. Program kampa u trajanju od 2 dana namenjen je svima koji žele nešto više od svog odmora i oni kojima je zdravlje na primarnom mestu u životu.

Program HRONO KAMP dr Gifing obuhvata radionice i predavanja o hrono-ishrani, organizovane šetnje u prirodi, uz nadzor proverenih stručnjaka i nutricionista.

Sadržaj, termin i cena

  • 2 noćenja na bazi punog pansiona
  • Kompletan nutricionistički pregled u dr Gifing centru (predlog ishrane, suplementacije i fizičke aktivnosti)
  • Predavanje i edukacija vođena od strane nutricioniste iz dr Gifing centra
  • Kontrola obroka i komentari nutricioniste tokom istih
  • Organizovana šetnja u prirodi
  • Kontrolna merenja u dr Gifing centru
  • Korišćenje Slowellness Oaze
  • Wi-fi Internet
  • Parking
Cena paketa po osobi je
279€
Termin održavanja Hrono kampa je:
27.11. – 29.11.2020.
Hrono kamp dr Gifing u Vrnjačkoj Banji

Napomene za Hrono kamp:

Minimum prijavljenih osoba za realizaciju kampa je 5 osoba. Organizator kampa DR GIFING CENTAR zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih osoba otkaže program kampa, modifikuje program i cene za traženi datum, ili predloži gostu realizaciju kampa u drugim terminima, najkasnije do 7 dana pre početka kampa.

Hrono ishrana po konceptu dr Ane Gifing

Dr Ana Gifing
Program je proizvod višegodišnjeg iskustva i školovanja Dr Ane Gifing u najznačajnijim svetskim centrima, kao i saradnje sa najvećim imenima današnjice u mnogim oblastima Anti Aging medicine, odnosno medicine koja se bavi usporenjem procesa starenja i prevencijom bolesti.

Kreirala je i licencirala program ishrane koji daje 100 odsto rezultata kod svih koji ga dosledno primenjuju.

Program hrono ishrane dr Gifing ne podrazumeva brojanje kalorija, merenje težine namirnica i određivanje količina hrane, već je koncipiran prema glikemijskom indexu namirnica i indexu zasitnosti, glikemijskom punjenju, acido – baznoj ravnoteži, hormonskom balansu I pravilnom nutritivno hemijskom kombinovanju namirnica.

Danas imamo razvijene vegeterijanske, veganske, posne kao i dijetetske režime ishrane za sva poznata bolesna stanja. I program za dobijanje težine je sve traženiji, jer postoji veliki broj ljudi sa manjom telesnom masom nego što je poželjno. Povišen holesterol, trigliceridi i šećer regulišu se u prvih sedam do deset dana primene individualnog režima ishrane.

Radi se o programu ishrane koji podržava fiziološku satnicu ljudskog organizma, kako se odgovarajući hormoni i enzimi izlučuju u odgovarajuće doba dana – prati se cirkadijalni ritam (ritam smene dana i noći), tako je potrebno u to vreme unositi hranu koja se tada najlakše vari i pretvara u energiju.

Prijava za Hrono kamp

Hotel Pegaz Vrnjačka Banja

.

Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      

Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2021.
Sva prava zadržana.