preloder

Hotel Pegaz

Novo iskustvo
ugostiteljstva

O nama

Mnogo pre nego što su Rimljani otkrili blagodeti vrnjačkog kraja stari Grci su verovati u krilatog konja Pegaza koji je gde god bi udario kopitom stvorio izvor. Ako je verovati ovoj legendi, mora da se Pegazu vrnjački kraj mnogo dopao budući da se na njemu nalazi čak 7 izvorišta lekovitih voda. U blizini jednog od njih (Topla voda) nalazi se i naš kompleks smešten svega 300 metara od pešačke zone, a opet dovoljno udaljen da gradska buka ne narušava njegov mir.

Pegaz Holiday Resort je savremeni ugostiteljski objekat na najvišem nivou. Ukupna površina kompleksa iznosi više od 10.000 kvadratnih metara i sadrži 122 smeštajne jedinice. Zgrada objekta se sastoji od tri krila sa apartmanima koji obezbeđuju najviši kvalitet stanovanja i zadovoljavaju različite potrebe gostiju. Pored dominantnog prostora za boravak koji čine apartmani, kompleks se sastoji i od poslovno-komercijalne zone i velikog spa i wellness centra koji ga čini jedinstvenim u regionu. Pegaz Holiday Resort funkcioniše kao time share hotel u kom je, pored uobičajenog iznajmljivanja apratmana, moguće kupiti apartmane i potom ih izdavati. Objekat sadrži parking mesta, obezbeđen je video nadzorom, dok je recepcija na raspolaganju gostima 24 časa dnevno.

Pegaz Holiday Resort se nalazi u mirnom delu Vrnjačke Banje okružen zelenilom. Sagrađen je u neposrednoj blizini sportskog centra Raj, fudbalskih terena i zdravstvenog centra Merkur. Pozicioniran je kao idealna baza ukoliko želite da budete u centru društveno kulturnih dešavanja, a u isto vreme u prirodnom okruženju.

Pegaz je za nas simbol koji predstavlja vitalnost, komfor i gostoljubivost. Zato su naša krila uvek raširena. Dobro došli.

Okruženje

nudi sve što savremena ideja spa tretmana poznaje. Raznovrsne saune i tretman sobe koriste energiju vode u službi vašeg blagostanja. Pored velike amfiteatar saune i klasične finske saune, spa zona raspolaže slanom sobom sa negativnim jonima, bio i infrasaunom, a tu je i soba ledenih pahuljica koja u kombinaciji sa saunama daje naročitu dobrobit vašoj cirkulaciji i sveukupnom blagostanju tela. Pored sauna, spa zona raspolaže rimskim kupatilima sa chromo terapijom, turskim parnim kupatilima sa aromama i penom, kao i via sensus stazama koje putem vaših stopala aktiviraju reflekse u čitavom vašem telu. Naše osoblje vam je uvek na raspolaganju da ove raznovrsne sadržaje prilagodite svojim potrebama, kao i da isprobate i uputite se u sve što vam u spa i wellness centru budi znatiželju.  

Pegaz Holiday Resort se nalazi u mirnom delu Vrnjačke Banje okružen zelenilom. Sagrađen je u neposrednoj blizini sportskog centra Raj, fudbalskih terena i zdravstvenog centra Merkur. Pozicioniran je kao idealna baza ukoliko želite da budete u centru društveno kulturnih dešavanja, a u isto vreme u prirodnom okruženju. Pegaz je za nas simbol koji predstavlja vitalnost, komfor i gostoljubivost. Zato su naša krila uvek raširena. Dobro došli.