Pegaz Holiday Resort

Na najlepšoj lokaciji bisera srpskog turizma, Vrnjačke Banje, Pegaz Holiday Resort nudi jedistveno i opuštajuće iskustvo kroz SlowLiving koncept, zasnovan na činjenici da je čovek obnobljiv izvor energije.
Sa 120 luksuznih apartmana, slowellnesom, spa-centrom, restoranom Adut i brojnim dodatnim sadržajima, Pegaz Holiday Resort je savršen prostor za uživanje i opuštanje koji nudi lek za koji do sada nije postojao recept – lek protiv zauzetosti.

hotel pegaz vrnjacka banja priroda

Smeštena u samom srcu Srbije, Vrnjačka Banja je lepotica kojoj godine samo dodaju patinu njenoj neprolaznoj lepoti. Za vrnjačke mineralne vode znali su još keltski Skordisci, u njenim čarima uživali su i Rimljani, a banjski turizam razvija se još od 1868. godine. Pegaz Holiday Resort je apart hotel 4*. Resort se sastoji od tri krila i prostire se na više od 10,000 kvadratnih metara. Pored Slowellness-a i restorana Adut, Pegaz svojim sadržajima nastoji da upotpuni jedan porodičan odmor, kao i da slowliving konceptom pomogne u obnavljanju energije.

Sadržaji: slowellness, restoran Adut, lobi bar, Dr Gifing centar, zvezdaonica (prostor za decu), konferencijska sala, parking.

.