o pegazu
Previous
Next

Svako od nas je deo Prirode. Njen najvredniji resurs. I da… resurs koji je obnovljivog karaktera.
Savremene društvene norme, način rada, potrošačko društvo, neprestana bezglava jurnjava za novcem, konstatan stres… troše čoveka kao resurs i često kao posledicu ima sagorevanje i stalni osećaj zauzetosti.
Pegaz Slowliving nije koncept sporijeg rada, već – proces kontinuiranog obnavljanja.
Fokus Slowlivinga je na primeni četiri principa na kojima Priroda gradi svoje okruženje: Međuzavisnost. Jedinstvenost. Jednostavnost. Organizovanost.
Međuzavisnost sa okruženjem u kojem razmenjujemo vrednosti, doprinosimo, inspirišemo jedni druge. Doživljavamo život onakav kakav jeste i kakav treba da bude.
Jedinstvenost koja se ostvaruje na ličnom nivou. Posvećenost unutrašnjem krugu sopstvenog delovanja kao osobe. Jer ne možemo biti drugo osim onoga što zaista jesmo. Ali zato možemo da budemo najbolji u svojoj jedinstvenosti. Slowliving je koncept koji će vam pokazati kako.
Jednostavnost procesa i procedura Slowliving koncepta koje nam omogućavaju da se ostvarimo kao uspešni u svim segmentima sopstvenog života i preuzmemo kontrolu nad svojim vremenom.
Organizovanost i efikasnost su ključ uspeha Pegaz Slowliving koncepta. Ključ kojim ćete otvoriti vrata prema svom novom “ja”. Prema Pegazu koji se krije u vama.

vrnjacka banja
header o pegazu

Pegaz Holiday Resort

Na najlepšoj lokaciji bisera srpskog turizma, Vrnjačke banje, Pegaz Holiday Resort nudi jedistveno i opuštajuće iskustvo kroz SlowLiving koncept, zasnovan na činjenici da je čovek obnobljiv izvor energije.
Sa 120 luksuznih apartmana, slowellnesom, spa-centrom, restoranom Adut i brojnim dodatnim sadržajima, Pegaz Holiday Resort je savršen prostor za uživanje i opuštanje koji nudi lek za koji do sada nije postojao recept – lek protiv zauzetosti.

hotel pegaz vrnjacka banja priroda

Smeštena u samom srcu Srbije, Vrnjačka banja je lepotica kojoj godine samo dodaju patinu njenoj neprolaznoj lepoti. Za vrnjačke minerlane vode znali su još keltski Skordisci, u njenim čarima uživali su i Rimljani, a banjski turizam razvija se još od 1868. godine. Čudesna voda iz sedam izvora, gde god je pegaz svojim kopitom stao, leta sa svežim jutrima i večerima zatalasanim vetrovima s Goča, i snegovite zime bez oštrih mrazeva, gostoljubivi domaćini i miris tradicije na svakom koraku, poziv je kojem se s radođću odazivaju svi oni koji žele i znaju da užvaju, iz bilo kojeg kutka sveta da dolaze. Kraljevska banja za kraljevski doživaljaj.