Osmi Mart u Pegazu

Popusti u Slowellness centru

Ruže uvenu, ali zadovoljstvo koje pruža Spa tretman ostaje.
 
S obzirom na uvek prisutne sjajne ponude u našem Spa centru, posebno smo se potrudili za Osmi mart.
 
Proslavite ga s nama uz 30% popusta na masaže i 20% na tretmane lica i tela. Pozivamo vas sve, bez obzira da li ste gost hotela ili dolazite spolja.
 
Kako bismo produžili Slowellness doživljaj, svaka dama će dobiti poklon u obliku našeg Slowliving 100% prirodnog sapuna.

Rezerviši sto u restoranu Adut

Osmi mart je idealna prilika za zabavu u Restoranu Adut uz muziku uživo (nastupa Milan Đorović), fine ukuse i jedinstvena pića.

Za sve one koji žele svoju lepšu polovinu, koleginicu, devojku, ženu, majku, sestru ili baku razveseliti ukusnom večerom, pogledajte jelovnik našeg restorana i već danas rezervišite svoje mesto.

Ukoliko ste zainteresovani za grupnu rezervaciju za vašu kompaniju, molimo vas da nam se javite mejlom na prodaja@hotelpegaz.com

.

Briga o sebi, a ne orhideje.

Ukoliko želite da ponesete titulu osobe koja bira najbolje poklone za 8. mart, naš provereni savet jeste poklon VAUČER. Za večeru u restoranu, hotelske pakete ili Slowellness centar, odaberite žmureći i uživajte u novopečenoj tituli.

Nema na čemu.

Ukoliko ste zainteresovani za grupnu kupovinu vaučera za vaše koleginice, molimo vas da nam se javite mejlom na prodaja@hotelpegaz.com

Vaučeri važe narednih 6 meseci. Za što veći broj vaučera, cena je povoljnija.

Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2024.
Sva prava zadržana.