Šetnjom kroz istoriju Vrnjačke Banje

Da li ste spremni da se upustite u fantastičnu istorijsku priču Vrnjačke Banje, iz nekog drugog ugla?
Rezervišite direktno za najbolje cene
Datum dolaska:
Broj noćenja:
Pristupni kod (opciono):

Koliko puta ste bili u prilici da posetite neko novo mesto, i tek kada se vratite kući shvatite za koliko ste istorijskog bogatsva bili uskraćeni?

Ukoliko vas zanima priča o tragičnoj ljubavi iz drugog svetskog rata i kakve veze ona ima sa Mostom ljubavi, kako izgleda najveći opanak na svetu koji je upisan u Ginisovu knjigu rekorda, tajne Banjskog lečilišta i Rimskog izvora, činjenice zbog kojih je Danilo Bata Stojković obožavao Banju, ali i koji je to zamak otvorio put arhitekturi Vrnjačke Banje i masovnoj izgradnji vila za odmor – sigurno će vam se dopasti naš novi program.

Predstavljamo program „Šetnjom kroz istoriju Vrnjačke Banje“ , dostupnog gostima hotela, ali i svim radoznalim posetiocima Banje na upit.

Laganom šetnjom iz hotela Pegaz, vodimo vas u nezaboravnu istorijsku priču kroz najzanimljivije toponime Vrnjačke Banje, a ceo program šetnje možete saznati putem OVOG linka.

Pred sam polazak predviđeno je upoznavanje sa rutom šetnje i Slowliving konceptom hotela, a nakon završetka, vraćamo se u hotel, sumiramo utiske i ne stidimo se da pitamo sva dodatna pitanja koja nam tokom šetnje budu padala na pamet.
Ceo program traje oko 120 minuta, i nije ograničen minimalnim brojem učesnika.
Za sve dodatne informacije i raspored termina, naša recepcija vam stoji na raspolaganju.

Cena: 900 RSD po osobi

Pošaljite nam upit

Za sve goste Pegaz Holiday Resort-a koji žele aktivniji odmor ili uživanje u prirodi, u mogućnosti smo da Vam organizujemo dodatne izlete.
Detaljne informacije i rezervacije na telefon: 036/200-020 ili na mail: rezervacije@hotelpegaz.com
[drawattention]
[mapsvg id="3162"]
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2024.
Sva prava zadržana.