Šetnjom kroz istoriju Vrnjačke Banje

Da li ste spremni da se upustite u fantastičnu istorijsku priču Vrnjačke Banje, iz nekog drugog ugla?

Rezervišite direktno za najbolje cene

Koliko puta ste bili u prilici da posetite neko novo mesto, i tek kada se vratite kući shvatite za koliko ste istorijskog bogatsva bili uskraćeni, jer niste poznavali nijednu Anđeliju? Svako mesto nosi svoju fantastičnu priču, ali svako mesto, nema Anđeliju.

Ukoliko vas zanima priča o tragičnoj ljubavi iz drugog svetskog rata i kakve veze ona ima sa Mostom ljubavi, kako izgleda najveći opanak na svetu koji je upisan u Ginisovu knjigu rekorda, tajne Banjskog lečilišta i Rimskog izvora, činjenice zbog kojih je Danilo Bata Stojković obožavao Banju, ali i koji je to zamak otvorio put arhitekturi Vrnjačke Banje i masovnoj izgradnji vila za odmor – sigurno će vam se dopasti naš novi program.

Predstavljamo program „Šetnjom kroz istoriju Vrnjačke Banje“ sa Anđelijom, dostupnog gostima hotela, ali i svim radoznalim posetiocima Banje na upit.

Laganom šetnjom iz hotela Pegaz, Anđelija vas vodi u nezaboravnu istorijsku priču kroz najzanimljivije toponime Vrnjačke Banje, a ceo program šetnje možete saznati putem OVOG linka.

Pred sam polazak predviđeno je upoznavanje sa rutom šetnje i Slowliving konceptom hotela, a nakon završetka, vraćamo se u hotel, sumiramo utiske i ne stidimo se da pitamo sva dodatna pitanja koja nam tokom šetnje budu padala na pamet.
Ceo program traje oko 120 minuta, i nije ograničen minimalnim brojem učesnika.
Za sve dodatne informacije i raspored termina, naša recepcija vam stoji na raspolaganju.

Cena: 900 RSD po osobi

Pošaljite nam upit

Za sve goste Pegaz Holiday Resort-a koji žele aktivniji odmor ili uživanje u prirodi, u mogućnosti smo da Vam organizujemo dodatne izlete.
Detaljne informacije i rezervacije na telefon: 036/200-020 ili na mail: rezervacije@hotelpegaz.com
[drawattention]
[mapsvg id="3162"]
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2023.
Sva prava zadržana.