Rezervišite direktno za najbolje cene
Datum dolaska:
Broj noćenja:
Pristupni kod (opciono):


slowords

Superheroji nam vode hotel
Želimo da upoznate naše superheroje i heroine, ljude koji su zaslužni za svaku pohvalu i lepu reč koju dobijemo od naših gostiju. I ne, ovo nisu izmišljeni likovi – to je vredno osoblje našeg hotela i zaslužili su da im odamo priznanje.
Razgovarali smo sa Ivanom, Aleksandrom, Sanjom, Milošem, Nikolom, i pokušali da saznamo šta su želeli da postanu kad su bili mali, o čemu su maštali, šta ih danas pokreće i greje dušu kad zahladni, kako neguju to dete u sebi u svom radnom okruženju.

Superheroji nam vode hotel

Vrnjačka Banja, 25. oktobar 2021.

Ako ste se ikada zapitali šta je to što motiviše hotelsko osoblje da radi to što radi profesionalno svakoga dana, razumemo vas, jer zaista imate pravo. Podariti osmeh baš svakom gostu koji dođe nakon dugog puta, imati odgovor na 1000 i jedno pitanje u bilo koje doba dana i noći, potpuno izmeniti enterijer sobe u roku od 20 minuta i služiti najlepše i najraznovrsnije obroke svakodnevno… zaista ne može svako.
Da biste svoje radno vreme provodili u hotelu, morate imati karakteristike superheroja, ali onog pravog – hrabrog, plemenitog i pre svega, sa nadljudskim sposobnostima.
Želimo da upoznate naše superheroje i heroine, ljude koji su zaslužni za svaku pohvalu i lepu reč koju dobijemo od naših gostiju. I ne, ovo nisu izmišljeni likovi – to je vredno osoblje našeg hotela i zaslužili su da im odamo priznanje.>
Razgovarali smo sa Ivanom, Aleksandrom, Sanjom, Milošem, Nikolom, i pokušali da saznamo šta su želeli da postanu kad su bili mali, o čemu su maštali, šta ih danas pokreće i greje dušu kad zahladni, kako neguju to dete u sebi u svom radnom okruženju.

Zbog čega nam je to važno?

Pre svega, postavlja se pitanje, šta tačno znači „Šta želiš da budeš kad porasteš“? Da li se vreme „kad porasteš“ odnosi na 18 ili 45 godina? Da li kada porastemo mi prestajemo da rastemo i svi oni snovi i želje iz detinjstva više ne postoje?

Kao jedinom hotelu u Vrnjačkoj Banji koji funkcioniše po načelima Slowliving koncepta, gde se vreme računa kao „ovde i sada“, efikasnost meri po tome koliko smo puta duboko udahnuli i izdahnuli, a ne mejlova posali, gde se doručkuje svesno, a ne zbog toga što je „doručak najvažniji obrok u toku dana”“. Gde je jednostavnost na ceni i manje uvek više, gde je važno da se naši gosti, ali i svi mi oko njih, vratimo u zagrljaj sebi i podsetimo one parole „Uđi unutar sebe i videćeš koliko si lep“.

Slowliving koncept označava usporavanje, svesnost u sadašnjem trenutku, život bez žurbe i odvajanje vremena za sebe bez osećaja griže saveti.

Ali to nije sve...

Kada kažemo Slowliving mislimo i na onaj osećaj kada ne shvatamo život tako ozbiljno, kada dopustimo sebi da otkačimo i pustimo da se ponašamo van nametnutih socijalnih normi. Kada smo iskreni i hrabro gledamo sebe u oči. Kada ne živimo život po šablonu. Kada smo oslobođeni pravila, normi i usađenih ograničenja. Kada se ne plašimo da iznova i iznova upoznajemo sebe i otkrivamo šta je to što zapravo želimo. Kada padnemo i ustanemo. Kada nas ne zanimaju tuđa mišljenja i ne stidimo se da pokažemo svetu pravog sebe. Kada grešimo.
Slowliving ne znači pasivno i neozbiljno, Slowliving znači živeti slobodno i autentično.
Kada bi hotel Pegaz bio osoba i zagledao se duboko unutar sebe, sigurni smo da bi video svoje zaposlene. Naš najveći adut, naše svetlo na kraju tunela i onaj neizostavni šraf u mehanizmu svakog švajcarskog sata.
Možda neki nisu postali ono što su želeli kada su bili mali, ali su skrojili život po sopstvenim pravilima jer su imali hrabrosti da nastave sa učenjem, rastu i razvijaju se. I mi im se divimo zbog toga.

Upoznajte naše superheroje i heroine

Ivana Šćepović
spa terapeutkinja

Želela sam da budem zubar ili kustos u muzeju. U slobodno vreme volim da gledam filmove i čitam knjige, mada u poslednje vreme retko. Prija mi da se opustim uz čaj ili kafu, uz obavezno prisustvo mirišljavih sveća i andaluzijske muzike.

Ivana Šćepović
spa terapeutkinja

Miloš Miljković
recepcioner

Želeo sam sam da putujem po svetu, pecam i sve to snimam, profesija verovatno putopisac. Gledam da što više vremena provedem sa ćerkom Ninom. U poslednje vreme imam malo vremena za opuštanje, ali uvek volim da odem na pecanje ili košarku.

Miloš Miljković
recepcioner

Aleksandra Savić
poslovna administratorka

Želela sam da budem inspektor (za krvne delikte). Volim da provodim vreme sa životinjama, a u slobodno vreme obilazim različite destinacije.

Aleksandra Savić
poslovna administratorka

Sanja Borisavljević
poslovna administratorka

Kao mala sam želela da budem doktorka, matematičarka, fizičarka.... Slobodno vreme provodim sa dragim ljudima i na taj način punim svoje baterije. Obožavam da vodim brigu o svom cveću u bašti, da se vozim automobilom i obilazim nova mesta. Spomenula bih i čitanje knjiga, bez toga ništa.

Sanja Borisavljević
poslovna administratorka

Nikola Milićević
glavni kuvar u Restoranu Adut

Kad sam bio mali, maštao sam da postanem pilot.

Nikola Milićević
glavni kuvar u Restoranu Adut

Bojan Maranović
konobar u Restoranu Adut

Hteo sam da budem Nindža. U slobodno vreme - hedonizam.

Bojan Maranović
konobar u Restoranu Adut

Šta ste vi želeli da budete kad porastete?

.
[drawattention]
[mapsvg id="3162"]
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2024.
Sva prava zadržana.