Rezervišite direktno za najbolje cene
Datum dolaska:
Broj noćenja:
Pristupni kod (opciono):Da li je život bez spavanja moguć?

Uskršnji praznici u Vrnjačkoj Banji
Ako na ispunjen život gledamo kao na miks trenutaka koje treba iskusiti, uskršnji praznici u Vrnjačkoj Banji predstavljaju savršenu kombinaciju aktivnog odmora i opuštanja, avanture i uživanja u porodičnom gnezdu, istraživanja novih predela i ukusa, bilo da ste u društvu ili sami.

Uskršnji praznici u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja, 05. april 2022.

Iako za većinu ljudi praznici van kuće zvuče kao nemoguća misija, verovali ili ne, u praksi to zapravo i ne mora biti baš tako. Malo je poznato da je tokom praznika moguće biti porodično na okupu, a opet se istovremeno izmestiti iz svoja 4 zida i uobičajene svakodnevnice. Moguće je jesti ukusnu i domaću hranu, dok pripremu sa punim poverenjem možemo prepustiti nekom drugom.
Ukoliko ste roditelji, tokom praznika je apsolutno moguće bez griže savesti “uhvatiti” nekoliko sati samo za sebe, dok se deca istinski zabavljaju u sopstvenoj režiji.

Uvek se rado prisećamo svih lepo proživljenih trenutaka, bilo da smo sami ili u društvu. Sećanja nam bude fotografije, suveniri koje sačuvamo, datumi, predeli, muzika i novi ljudi.

Za uspomene se često hvatamo kao za lek, zato je prava prilika da uskršnje praznike provedete u Vrnjačkoj Banji, i kreirate uspomene na sopstveni način, jer su one, složićete se, zaista važan sastojak svačijeg života.

Uskrs u Pegazu

Šta je to što Uskrs u hotelu čini toliko nezaboravnim?

Kada govorimo o našem hotelu, pre svega lokacija. Odmor u Vrnjačkoj banji predstavlja jedinstveno iskustvo za bilo koje uzrastno doba. Smeštena u Centralnoj Srbiji, Vrnjačka Banja se nalazi na samo 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva, i 7 km od Trstenika i čini je lako dostupnom svima, bez obzira iz kog dela zemlje dolazite. Sa zapadne strane zaštićena je planinom Goč, kojoj može zahvaliti na čistom vazduhu koji neprestano cirkuliše oko ove slatke urbane sredine.
Osim zdravstvenog turizma i lekovitih izvora, Vrnjačka Banja čuvena je i po brojnim zanimljivostima, a jedna od naših omiljenih je upravo nestvarna priroda koja je okružuje. Bujna vegetacija i mikro klima, lekovite trave i endemske biljne vrste čine Vrnjačku Banju zaista vrednim draguljem koji treba posetiti.
A kada iskusimo sve blagodeti “spoljnog sveta”, vreme je za prepuštanje unutrašnjim Slowliving trenucima u okviru smeštaja u kojem odsedamo.
Uskrs u Pegazu
Uskrs u Pegazu
Uskrs u Pegazu

Kako izgleda jedan prosečan Slowliving dan u našem hotelu?

  • Lagano buđenje u prostranim apartmanima i ispijanje prve jutarnje kafe na osunčanim balkonima
  • Dolazak u restoran, na svima omiljeni doručak
  • Presvlačenje i pravac SLOWELLNESS OAZA, gde gosti najčešće plivaju u zatvorenom bazenu, borave u hidromasažnim kadama, opuštaju se u relax sobi i koriste priliku za masažu, tretmane i tuševe doživljaja
  • Ručak
  • SLOWELLNESS OAZA Round 2
  • U periodu nakon ručka i odmora, deca najčešće posećuju kutak za igru, koji se sastoji od muzičkih, edukativnih i društvenih igara, aktivnostima u prirodi ili farbanje lica, uz obavezno prisustvo animatora, što roditeljima pruža jedinstvenu priliku da iskoriste nekoliko sati za opuštanje i sopstvene misli
  • Period za uživanje u slobodnom vremenu, šetnja, učestvovanje u radionicama, poseta Zoo vrtu Vrnjci, čitanje ili odmor u tišini
  • Večera iz à la carte menija, uz čašu dobrog kućnog vina ili koktel
  • Odlazak u najudobnije krevete i spavanje uz Slowsleep ritual
Uskrs u Pegazu

Varijacija na temu je puno, a na vama je da otkrijete svoju omiljenu kombinaciju.

Uskrs u Pegazu
Uskrs u Pegazu
Uskrs u Pegazu
Uskrs u Pegazu

Ako na ispunjen život gledamo kao na miks trenutaka koje treba iskusiti, uskršnji praznici u Vrnjačkoj Banji predstavljaju savršenu kombinaciju aktivnog odmora i opuštanja, avanture i uživanja u porodičnom gnezdu, istraživanja novih predela i ukusa, bilo da ste u društvu ili sami.
Za sve one koji su u potrazi sebe ili budućim porodičnim pričama, Uskrs je prava prilika za to.

Svi ste dobrodošli.
Hotel Pegaz, Vrnjačka Banja

.

Pošalji nam upit!

[drawattention]
[mapsvg id="3162"]
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2024.
Sva prava zadržana.