slowellness naslov
Previous
Next

KONCEPT RADA WELLNESS & SPA CENTRA PEGAZ

Oprema, tehničke mogućnosti, Wellness centra

U sadržaje Wellnes & Spa centra biće instalirana najsavremenija oprema po pitanju usluge i sadržaja koje će se nudi!. Cilj kvalitetne opreme jeste da omogući dugogodišnji rad hotela bez dodatnih inves!cija u samu opremu.

Sama oprema omogućiće posetiocima Wellness & Spa centra, visok stepen komfora, a zaposelnima u Wellness & Spa centru, omogućiće da kroz usluge koje će nuditi posetiocima postižu dobre rezultate u cilju ostvarivanja što većih prihoda.

Sadržaji, usluga Wellness & Spa centra

Centar će nuditi korišćenje odredjenih sadržaja i usluga u okviru svog prostora posetiocima.

Svi sadržaji (svlačionice, fitness studio, bazen, Hidromasažne kade, saune i kupatila) koriste se od strane pose!laca na besplatnoj osnovi, tačnije korišćenje ovih sadržaja je uključeno u cenu sobe.

Usluge u okviru centra posetioci dodatno plaćaju, na osnovu vrste usluge koja im se pruža. Plaćanje usluga biće regulisano na način koji će odrediti Upravni tim hotela, po zvaničnom cenovniku Wellness & Spa centra.

S P A R I T U A L S

SPA OAZA 120′

Bazen, Hidromasažna kada, Tuševi doživljaja, Parno kupa!lo, Hladna Soba, Slana So-ba, Slana Sauna, Finska Sauna, Infracrvena sauna, Bio Sauna, Refresh point.
Otvorenog tipa: 2 500 din

______

DAY SPA COUPLE 120′

Bazen, Hidromasažna kada, Tuševi doživljaja, Parno kupatilo, Hladna Soba, Slana So-ba, Slana Sauna, Finska Sauna, Infracrvena sauna, Bio Sauna, Refresh point.
Otvorenog tipa: 4 000 din

______

VIP SPA SUITE 90′

VIP Hidromasažna kada, Bazen, Tuševi doživljaja, Parno kupa!lo, Hladna Soba, Slana Soba, Slana Sauna, Finska Sauna, Infracrvena sauna, Bio Sauna, Voće i Penušavo vino.

(1-2 osobe – zakup 90’): 7 000 din (3-4 osobe – zakup90’): 9 000 din

______

LUXURY EXPIRIENCE – VIP SPA SUITE 120′

VIP Hidromasažna kada, Bazen, Tuševi doživljaja, Parno kupatilo, Hladna Soba, Slana Soba, Slana Sauna, Finska Sauna, Infracrvena sauna, Bio Sauna, Relax masaža u trajanju od 30min, Voće, Penušavo vino, Wellness menu.
(1-2 osobe – zakup 120’): 12 000 din (3-4 osobe – zakup 120’): 15 000 din

______

INDIVIDUALNO KORIŠĆENJE 45’

Parno kupatilo, Hladna Soba, Slana Soba, Slana Sauna, Finska Sauna, Infracrvena sauna, Bio Sauna 1000din

BAZEN 600 din
Deca mlađa od 16 godina mogu koristiti samo Slanu sobu i bazen. Cena -50%

M A S S A G E  T H E R A P Y

______

REFLEKSOLOGIJA STOPALA 30’ / 1 800 din

Refleksologija je masaža određenih tačaka stopala, čime se s!mulišu odbrambeni me-hanizmi za jačanje i očuvanje zdravlja. Ova metoda zasniva se na saznanju da se na stopalima nalaze refleksne tačke svih organa i delova tela, čijom se masažom deluje na određeni organ ili deo tela. Tretmanima refleksologije uspostavlja se normalan tok životne energije, koji je poremećen u!cajima nega!vnih emocija.

______

RELAX MASAŽA 30’ / 1 800 din

Opuštajuća masaža leđa i donjih ekstremiteta uz umereno blagi pri!sak. Rasterećuje i oslobađa mišiće od stresa, a pritom poboljšava cirkulaciju.

______

AKUPRESURNA MASAŽA 30’ / 2 000 din

Drevna kineska tehnika koja se sastoji u presuri pomoću 3 prsta na takozvane aku – tačke, pomaže u ponovnom uspostavljanju ravnoteže tela uklanjajući napetost i stres. Veoma je delotvorna kod najrazliči!jih tegoba: glavobolje, bolova u ramenom predelu i vratu, nesanice, alergije i diges!vnih smetnji.
(lice, skalp, vrat, ruke)

______

TERAPEUTSKA MASAŽA 45’ / 3 000 din

Masaža umereno jakog pri!ska u cilju smirivanja, ublažavanja bola i bolnih regija. Oslobađa od napetos! i umora.

______

AROMATHERAPY RITUAL 50’ / 3 600 din

Masaža raskošnih mirisa i eteričnih ulja, koristeći umereni pritisak koji omogućava da lekovita svojstva ulja prodru u vašu kožu, opuštajući telo i stvarajući osećaj spokojstva.

MASAŽA TOPLOM ČOKOLADOM 50’ / 3 600 din

Najugodnija i najnežnija masaža koja pods!če lučenje hormona sreće. Dubinski ob-navlja, hrani i hidrira kožu, a ujedno je čini glatkom, svilenkastom i mirisnom.

______
SPORTSKA MASAŽA 60’ / 4 000 din

Masaža dubokog pri!ska i brzih pokreta sa elemen!ma stretchinga u cilju opuštanja mišića, poboljšanja cirkulacije i pokretljivos!. Oslobađanje stresa i toksina iz umornih i preopterećenih mišića.

______

LIMFNA DRENAŽA 50’ / 3 600 din

Limfna drenaža je jedna od vrlo efikasnih tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Vrši deblokadu limfnih kanala i krvnih sudova, što dovodi do prirodnog protoka limfe iz perifernih delova tela, tako da dolazi do smanjenja otoka i bolova prouzrokovanih preteranom količinom limfe i metabolita u telu.

______

LOMI LOMI 50’ / 4 000 din

Tradicionalna havajska masaža predstavlja sklop pokreta dlanova i podlak!ca ̋kao udari talasa o vašu kožu ̋. Opušta telo, duh, pods!če koncentraciju, balansira čitav organizam.

______

BAMBU MASAŽA 50’ / 4 000 din

Egzo!čna masaža bambusom, umerenog jakog pri!ska, koja oslobađa od napetos! , stresa i nesanice. Neguje kožu, pods!če cirkulaciju krvi, limfe i energije. Pritom razgrađuje celulit.

______

VULKANSKO KAMENJE 60’ / 4 200 din

Dubinski efekat masaže vulkanskim kamenjem u kombinaciji sa eteričnim uljima čini ovaj tretman najboljim i najjačim vidom opuštanja. Toplo kamenje i do 10 puta jače delu-je na strukturu mišićnih grupa, a pritom oslobađa energiju i relaksira telo i um.

SHIRODARA 45’ / 4 400 din

 ̋sa če!ri ruke ̋ – Četiri sinhronizovana pokreta pružaju ̋dvostruki užitak ̋ koji niko-ga ne ostavlja ravnodušnim. Osećaj kao da lebdite, a pritom se vaše telo opušta. Pravi kraljevski užitak.

______

AYRVEDA 50’ / 4 400 din

̋Masaža koja leči ̋ – Tradicionalna indijska masaža koja potencira određene tačke za protok energije, koje se specifičnim pokre!ma masiraju uz tradicionalne vrste indijskih ulja. Cilj masaže je da podstakne cirkulaciju krvi i mobilnost zglobova kao i oslobađanje od bola. Poboljšava san, pods!če metabolizam i redukuje znojenje. Ima tradiciju od preko 5000 godina.

______

THE PARISIAN ESCAPE 90’ / 6 000 din

Evropski !p masaže u našem Spa centru. Piling tela uz aromaterapijsku masažu i hidrirajući tretman lica, za kompletni sjaj i dugotrajnu negu vašeg tela koji nam dolazi iz Pariza.

______

MASAŽA ZA NJU I NJEGA 50’ / 3 300 din po osobi

Masaže raskošnih mirisa i eteričnih ulja za vas i vašeg partnera. Koristeći umereni pri!sak koji omogućava maksimalnu relaksaciju da sa vama dragom osobom provedete najlepse trenutke, a pritom opuštate vaše telo i stvarajući osećaj spokojstva.

______

MASAŽA karakteristična za Vrnjačku Banju i Pegaz / u razradi

MASAŽA koja će bi karakteris čna za dame i muškarce / u razradi

MASAŽA SA PILINGOM 45’ – Relax 30’ + Crystal sand pilling / 2 200 din

Bazirana na Ayrveda tradiciji, ̋shiro ̋-glava i ̋dara ̋-poteći , je tretman gde blago zagrejano ulje polako teče niz čeonu regiju. Pomaže pri problemima sa sinusima, nesanicom, vrtoglavicom, kod određenih kožnih oboljenja.

______

KRALJEVSKA MASAŽA 60’ / 4 600 din

ANTICELULIT MASAŽA 30’ / 2 200 din

Tretman i cena zavise od odabira kozme!čke kuće.

______

BEAUTY /

Tretmani tela i lica zavise od odabira kozme!čke kuće.

______

MEDICAL WELLNESS / 15 €

Lekovito blato (parcijalna primena).

______

FITNESS

Mesečne karte i individualni treninzi

Individualni treninzi 3 x nedeljno – 13 000 din 2 x nedeljno – 10 000 din

Grupa (2) 3x nedeljno 20 000 din 2x nedeljno 17 000 din

Grupa (max 7) 3x nedeljno (po članu) 3000 din

Korišćenje teretane / mesečno: 5 x nedeljno 3500 din 3 x nedeljno 3000 din

Dnevna ulaznica 60′ 600 din

A Q U A  A E R O B I K

Mesečne karte

3 x nedeljno 4000 din 2 x nedeljno 3000 din
Svakog dana u 16h

ČLANSTVO U WELLNESS & SPA CENTRU PEGAZ

Godišnje članstvo Fitness & Spa 110 000 din

Polugodišnje članstvo Fitness & Spa 80 000 din

Polugodišnje članstvo Spa 60 000 din

* Korišćenje Fitnessa i Spa centra za učesnike nema ograničenja.
* Gostu moramo naznačifi koliko vremenski najbolje provesfi u našem Wellness&Spa centru vreme kada je gužva najmanja.

Tromesečno članstvo Fitness & Spa 65 000 din
Mesečno članstvo Fitness & Spa 24 000 din
Godišnje članstvo Fitness 35 000 din
Polugodišnje članstvo Fitness 20 000 din
Tromesečno članstvo Fitness 10 000 din
Godišnje članstvo Spa 85 000 din
Tromesečno članstvo Spa 40 000 din
Mesečno članstvo Spa 20 000 din

Wellness centar će svojim posetiocima ponudi na korišćenje sledeće sadržaje:

1. Korišćenje, odvojenih muških i ženskih svlačionica. U okviru svlačionica nalaziće se garderobnim ormarićima u kojima svaki posetilac ima na raspolaganju peškir, bade mantil i papuče koje se koriste tokom boravka u centru. U okviru svlačionoca nalaze se tuš kabine u kojima pose!oci centra, imaju na raspolaganju sve potrebne kozme!čke proizvode za ličnu higijenu (šampone, kreme za telo…..) 2. Fitness studio, korišćenje svih kardio sprava kao i ostale opreme i rekvizita 3. bazena i hidromasaznih kada 4. sauna i parnih kupatila

Usluge koje će centar nudi svojim pose ocima i koje će pose oci dodatno plaća , dele se na osnovne i specijalne usluge.

Osnovne usluge jesu:

1. masaže, klasičan !p masaža (relax masaza masaža 30 minuta, aromaterapija, limfna drenaža, masaža vulkanskim kamenjem, masaža toplom čokoladom, masaža če!ri ruke ili kraljevska masaža……) i eksluzivne masaže kao što su masaže sa kombinovanjem pilinzima I tretmanima tela I lica, an!celulit tretmane i masaze, …… 2. tretmani tela i lica (različi!h vrsta pakovanja) 3. pedikira i manikira, frizer 4. usluge Wellness bara 5. usluge prodaje svih ar!kala koje pose!oci mogu koris!! tokom svog boravka u hotelu (prodaja
kozme!ke) 6. usluge zakupa hidromasažnih bazena

Specijalne ponude korišćenja sadržaja Wellness & Spa centra:


1. Sadržaji i usluge Wellness & Spa centra, mogu da koriste i pose!oci koji nisu gosti hotela, uz naplatu posebnog iznosa za korišćenje usluga centa. Da li na dnevnoj, višednevnoj ili višemesečnoj osnovi zavisiće od odluke Uprave hotela kao i popunjenos! samog hotela. Ova vrsta ponude centra je veoma interesantna u van sezonskom periodu, kada će i sama popunjenost hotela bi! niža. U ovoj situaciji korisnici koriste sve sadržaje koje nudi Wellness & Spa centra, po zvaničnom cenovniku centra.

2. Delovi Spa& Wellness centra mogu se po želji pose!laca i zakupi! na odredjeni vremenski period u situacijama kada pose!oci žele da koriste odredjene sadržaje sa-mostalno ili sa osobama sa kojim oni žele. Može se u tom slučaju koris!! samo odredjeni prostor dela kluba. Ovo izdavanje centra biće omogućeno jedino sa posebnim odobren-jem, sa naplatom odredjenog iznosa po zvaničnom cenovniku centra.

Procedure i standardi rada Wellness centra

Procedure i standardi rada centra biće formirani i usvojeni od strane Nenada Tomića u saradnji sa budućim Wellness&Spa menadžerom centra sa strane nakon generalnog upoznavanja, sa svim idejno- prostornim, kao i enterijerskim rešenjima hotela.

Procedure i standardi rada centra u osnovi su sastavni deo kompletnog rada hotela pa će se tako i predstaviti.

Osoblje Wellness centra

Potreban broj zaposlenih je predstavljen u biznis planu za ovaj deo hotelskog kompleksa. Izbor osoblja za rad u centru kao i njihova obuka biće završena na osnovama najsavremenije svetskih metoda regrutacije i obuke kadrova.

Marketing i prodajni plan Wellness centra

Analiza rada, pre svega kvaliteta usluge, sličnih centara u okviru hotelskih kompleksa, biće smernica rada marke!nškog i prodajnog planu rada centra sa ciljem da se centar prestavi kao lider ovakve usluge.
Radno vreme Wellnessa je od 09:00 – 21:00 svakog dana u nedelji. Izmene radnog vremena će se izvrši! nakon mesec dana od dana prvog pravog funkcionisanja Well-ness-a jer će se na licu mesta uvide! potrebe i na osnovu toga će se formira! idealno radno vreme.

– Aquaaerobic

3 Sobe za tretmane i masažu(masaže):

Tri sobe za masažu u kojima se mogu izves!:
‣ Relax masaže ‣ Sportske masaže ‣ An!celulit masaže ‣ Kraljevska masaža ‣ Masage top-lom čokoladom ‣ Masage vulkanskim kamenjem ‣ Ajurveda masaža ‣ Shirodara masaza ‣ Lomi-Lomi masaža ‣ Bamboo masaža

2 Spa centar:

– Tuševi doživljaja – Ledena soba (ledene pahuljice) – Slana soba sa nega!vnim jonima – Parno kupa!lo sa aromama i penom – Finska sauna – Slana sauna – Infrared sauna – Bio sauna – Relax soba – 2 x hidromasažni bazen – Drugi, izolovan za individualno korišćenje.

KONCEPT RADA WELLNESS & SPA CENTRA PEGAZ


Oprema, tehničke mogućnosti, Wellness centra

U sadržaje Wellnes & Spa centra biće instalirana najsavremenija oprema po pitanju usluge i sadržaja koje će se nudi!. Cilj kvalitetne opreme jeste da omogući dugogodišnji rad hotela bez dodatnih inves!cija u samu opremu.

Sama oprema omogućiće posetiocima Wellness & Spa centra, visok stepen komfora, a zaposelnima u Wellness & Spa centru, omogućiće da kroz usluge koje će nuditi posetiocima postižu dobre rezultate u cilju ostvarivanja što većih prihoda.

Sadržaji, usluga Wellness & Spa centra

Centar će nuditi korišćenje odredjenih sadržaja i usluga u okviru svog prostora posetiocima.

Svi sadržaji (svlačionice, fitness studio, bazen, Hidromasažne kade, saune i kupatila) koriste se od strane pose!laca na besplatnoj osnovi, tačnije korišćenje ovih sadržaja je uključeno u cenu sobe.

Usluge u okviru centra posetioci dodatno plaćaju, na osnovu vrste usluge koja im se pruža. Plaćanje usluga biće regulisano na način koji će odrediti Upravni tim hotela, po zvaničnom cenovniku Wellness & Spa centra.

S P A R I T U A L S

SPA OAZA 120′

Bazen, Hidromasažna kada, Tuševi doživljaja, Parno kupa!lo, Hladna Soba, Slana So-ba, Slana Sauna, Finska Sauna, Infracrvena sauna, Bio Sauna, Refresh point.
Otvorenog tipa: 2 500 din

______

DAY SPA COUPLE 120′

Bazen, Hidromasažna kada, Tuševi doživljaja, Parno kupatilo, Hladna Soba, Slana So-ba, Slana Sauna, Finska Sauna, Infracrvena sauna, Bio Sauna, Refresh point.
Otvorenog tipa: 4 000 din

______

VIP SPA SUITE 90′

VIP Hidromasažna kada, Bazen, Tuševi doživljaja, Parno kupa!lo, Hladna Soba, Slana Soba, Slana Sauna, Finska Sauna, Infracrvena sauna, Bio Sauna, Voće i Penušavo vino.

(1-2 osobe – zakup 90’): 7 000 din (3-4 osobe – zakup90’): 9 000 din

______

LUXURY EXPIRIENCE – VIP SPA SUITE 120′

VIP Hidromasažna kada, Bazen, Tuševi doživljaja, Parno kupatilo, Hladna Soba, Slana Soba, Slana Sauna, Finska Sauna, Infracrvena sauna, Bio Sauna, Relax masaža u trajanju od 30min, Voće, Penušavo vino, Wellness menu.
(1-2 osobe – zakup 120’): 12 000 din (3-4 osobe – zakup 120’): 15 000 din

______

INDIVIDUALNO KORIŠĆENJE 45’

Parno kupatilo, Hladna Soba, Slana Soba, Slana Sauna, Finska Sauna, Infracrvena sauna, Bio Sauna 1000din

BAZEN 600 din
Deca mlađa od 16 godina mogu koristiti samo Slanu sobu i bazen. Cena -50%

M A S S A G E  T H E R A P Y

______

REFLEKSOLOGIJA STOPALA 30’ / 1 800 din

Refleksologija je masaža određenih tačaka stopala, čime se s!mulišu odbrambeni me-hanizmi za jačanje i očuvanje zdravlja. Ova metoda zasniva se na saznanju da se na stopalima nalaze refleksne tačke svih organa i delova tela, čijom se masažom deluje na određeni organ ili deo tela. Tretmanima refleksologije uspostavlja se normalan tok životne energije, koji je poremećen u!cajima nega!vnih emocija.

______

RELAX MASAŽA 30’ / 1 800 din

Opuštajuća masaža leđa i donjih ekstremiteta uz umereno blagi pri!sak. Rasterećuje i oslobađa mišiće od stresa, a pritom poboljšava cirkulaciju.

______

AKUPRESURNA MASAŽA 30’ / 2 000 din

Drevna kineska tehnika koja se sastoji u presuri pomoću 3 prsta na takozvane aku – tačke, pomaže u ponovnom uspostavljanju ravnoteže tela uklanjajući napetost i stres. Veoma je delotvorna kod najrazliči!jih tegoba: glavobolje, bolova u ramenom predelu i vratu, nesanice, alergije i diges!vnih smetnji.
(lice, skalp, vrat, ruke)

______

TERAPEUTSKA MASAŽA 45’ / 3 000 din

Masaža umereno jakog pri!ska u cilju smirivanja, ublažavanja bola i bolnih regija. Oslobađa od napetos! i umora.

______

AROMATHERAPY RITUAL 50’ / 3 600 din

Masaža raskošnih mirisa i eteričnih ulja, koristeći umereni pritisak koji omogućava da lekovita svojstva ulja prodru u vašu kožu, opuštajući telo i stvarajući osećaj spokojstva.

MASAŽA TOPLOM ČOKOLADOM 50’ / 3 600 din

Najugodnija i najnežnija masaža koja pods!če lučenje hormona sreće. Dubinski ob-navlja, hrani i hidrira kožu, a ujedno je čini glatkom, svilenkastom i mirisnom.

______
SPORTSKA MASAŽA 60’ / 4 000 din

Masaža dubokog pri!ska i brzih pokreta sa elemen!ma stretchinga u cilju opuštanja mišića, poboljšanja cirkulacije i pokretljivos!. Oslobađanje stresa i toksina iz umornih i preopterećenih mišića.

______

LIMFNA DRENAŽA 50’ / 3 600 din

Limfna drenaža je jedna od vrlo efikasnih tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Vrši deblokadu limfnih kanala i krvnih sudova, što dovodi do prirodnog protoka limfe iz perifernih delova tela, tako da dolazi do smanjenja otoka i bolova prouzrokovanih preteranom količinom limfe i metabolita u telu.

______

LOMI LOMI 50’ / 4 000 din

Tradicionalna havajska masaža predstavlja sklop pokreta dlanova i podlak!ca ̋kao udari talasa o vašu kožu ̋. Opušta telo, duh, pods!če koncentraciju, balansira čitav organizam.

______

BAMBU MASAŽA 50’ / 4 000 din

Egzo!čna masaža bambusom, umerenog jakog pri!ska, koja oslobađa od napetos! , stresa i nesanice. Neguje kožu, pods!če cirkulaciju krvi, limfe i energije. Pritom razgrađuje celulit.

______

VULKANSKO KAMENJE 60’ / 4 200 din

Dubinski efekat masaže vulkanskim kamenjem u kombinaciji sa eteričnim uljima čini ovaj tretman najboljim i najjačim vidom opuštanja. Toplo kamenje i do 10 puta jače delu-je na strukturu mišićnih grupa, a pritom oslobađa energiju i relaksira telo i um.

SHIRODARA 45’ / 4 400 din

 ̋sa če!ri ruke ̋ – Četiri sinhronizovana pokreta pružaju ̋dvostruki užitak ̋ koji niko-ga ne ostavlja ravnodušnim. Osećaj kao da lebdite, a pritom se vaše telo opušta. Pravi kraljevski užitak.

______

AYRVEDA 50’ / 4 400 din

̋Masaža koja leči ̋ – Tradicionalna indijska masaža koja potencira određene tačke za protok energije, koje se specifičnim pokre!ma masiraju uz tradicionalne vrste indijskih ulja. Cilj masaže je da podstakne cirkulaciju krvi i mobilnost zglobova kao i oslobađanje od bola. Poboljšava san, pods!če metabolizam i redukuje znojenje. Ima tradiciju od preko 5000 godina.

______

THE PARISIAN ESCAPE 90’ / 6 000 din

Evropski !p masaže u našem Spa centru. Piling tela uz aromaterapijsku masažu i hidrirajući tretman lica, za kompletni sjaj i dugotrajnu negu vašeg tela koji nam dolazi iz Pariza.

______

MASAŽA ZA NJU I NJEGA 50’ / 3 300 din po osobi

Masaže raskošnih mirisa i eteričnih ulja za vas i vašeg partnera. Koristeći umereni pri!sak koji omogućava maksimalnu relaksaciju da sa vama dragom osobom provedete najlepse trenutke, a pritom opuštate vaše telo i stvarajući osećaj spokojstva.

______

MASAŽA karakteristična za Vrnjačku Banju i Pegaz / u razradi

MASAŽA koja će bi karakteris čna za dame i muškarce / u razradi

MASAŽA SA PILINGOM 45’ – Relax 30’ + Crystal sand pilling / 2 200 din

Bazirana na Ayrveda tradiciji, ̋shiro ̋-glava i ̋dara ̋-poteći , je tretman gde blago zagrejano ulje polako teče niz čeonu regiju. Pomaže pri problemima sa sinusima, nesanicom, vrtoglavicom, kod određenih kožnih oboljenja.

______

KRALJEVSKA MASAŽA 60’ / 4 600 din

ANTICELULIT MASAŽA 30’ / 2 200 din

Tretman i cena zavise od odabira kozme!čke kuće.

______

BEAUTY /

Tretmani tela i lica zavise od odabira kozme!čke kuće.

______

MEDICAL WELLNESS / 15 €

Lekovito blato (parcijalna primena).

______

FITNESS

Mesečne karte i individualni treninzi

Individualni treninzi 3 x nedeljno – 13 000 din 2 x nedeljno – 10 000 din

Grupa (2) 3x nedeljno 20 000 din 2x nedeljno 17 000 din

Grupa (max 7) 3x nedeljno (po članu) 3000 din

Korišćenje teretane / mesečno: 5 x nedeljno 3500 din 3 x nedeljno 3000 din

Dnevna ulaznica 60′ 600 din

A Q U A  A E R O B I K

Mesečne karte

3 x nedeljno 4000 din 2 x nedeljno 3000 din
Svakog dana u 16h

ČLANSTVO U WELLNESS & SPA CENTRU PEGAZ

Godišnje članstvo Fitness & Spa 110 000 din

Polugodišnje članstvo Fitness & Spa 80 000 din

Polugodišnje članstvo Spa 60 000 din

* Korišćenje Fitnessa i Spa centra za učesnike nema ograničenja.
* Gostu moramo naznačifi koliko vremenski najbolje provesfi u našem Wellness&Spa centru vreme kada je gužva najmanja.

Tromesečno članstvo Fitness & Spa 65 000 din
Mesečno članstvo Fitness & Spa 24 000 din
Godišnje članstvo Fitness 35 000 din
Polugodišnje članstvo Fitness 20 000 din
Tromesečno članstvo Fitness 10 000 din
Godišnje članstvo Spa 85 000 din
Tromesečno članstvo Spa 40 000 din
Mesečno članstvo Spa 20 000 din

Wellness centar će svojim posetiocima ponudi na korišćenje sledeće sadržaje:

1. Korišćenje, odvojenih muških i ženskih svlačionica. U okviru svlačionica nalaziće se garderobnim ormarićima u kojima svaki posetilac ima na raspolaganju peškir, bade mantil i papuče koje se koriste tokom boravka u centru. U okviru svlačionoca nalaze se tuš kabine u kojima pose!oci centra, imaju na raspolaganju sve potrebne kozme!čke proizvode za ličnu higijenu (šampone, kreme za telo…..) 2. Fitness studio, korišćenje svih kardio sprava kao i ostale opreme i rekvizita 3. bazena i hidromasaznih kada 4. sauna i parnih kupatila

Usluge koje će centar nudi svojim pose ocima i koje će pose oci dodatno plaća , dele se na osnovne i specijalne usluge.

Osnovne usluge jesu:

1. masaže, klasičan !p masaža (relax masaza masaža 30 minuta, aromaterapija, limfna drenaža, masaža vulkanskim kamenjem, masaža toplom čokoladom, masaža če!ri ruke ili kraljevska masaža……) i eksluzivne masaže kao što su masaže sa kombinovanjem pilinzima I tretmanima tela I lica, an!celulit tretmane i masaze, …… 2. tretmani tela i lica (različi!h vrsta pakovanja) 3. pedikira i manikira, frizer 4. usluge Wellness bara 5. usluge prodaje svih ar!kala koje pose!oci mogu koris!! tokom svog boravka u hotelu (prodaja
kozme!ke) 6. usluge zakupa hidromasažnih bazena

Specijalne ponude korišćenja sadržaja Wellness & Spa centra:

1. Sadržaji i usluge Wellness & Spa centra, mogu da koriste i pose!oci koji nisu gosti hotela, uz naplatu posebnog iznosa za korišćenje usluga centa. Da li na dnevnoj, višednevnoj ili višemesečnoj osnovi zavisiće od odluke Uprave hotela kao i popunjenos! samog hotela. Ova vrsta ponude centra je veoma interesantna u van sezonskom periodu, kada će i sama popunjenost hotela bi! niža. U ovoj situaciji korisnici koriste sve sadržaje koje nudi Wellness & Spa centra, po zvaničnom cenovniku centra.

2. Delovi Spa& Wellness centra mogu se po želji pose!laca i zakupi! na odredjeni vremenski period u situacijama kada pose!oci žele da koriste odredjene sadržaje sa-mostalno ili sa osobama sa kojim oni žele. Može se u tom slučaju koris!! samo odredjeni prostor dela kluba. Ovo izdavanje centra biće omogućeno jedino sa posebnim odobren-jem, sa naplatom odredjenog iznosa po zvaničnom cenovniku centra.

– Aquaaerobic

3 Sobe za tretmane i masažu(masaže):

Tri sobe za masažu u kojima se mogu izves!:
‣ Relax masaže ‣ Sportske masaže ‣ An!celulit masaže ‣ Kraljevska masaža ‣ Masage top-lom čokoladom ‣ Masage vulkanskim kamenjem ‣ Ajurveda masaža ‣ Shirodara masaza ‣ Lomi-Lomi masaža ‣ Bamboo masaža

2 Spa centar:

– Tuševi doživljaja – Ledena soba (ledene pahuljice) – Slana soba sa nega!vnim jonima – Parno kupa!lo sa aromama i penom – Finska sauna – Slana sauna – Infrared sauna – Bio sauna – Relax soba – 2 x hidromasažni bazen – Drugi, izolovan za individualno korišćenje.