preloder

Hotel Pegaz

Novo iskustvo
nege duha i tela

Spa i Wellness zona

Pored luksuznih apartmana, Pegaz Holiday Resort jedinstvenim kompleksom čini spa i wellness centar koji predstavlja autentičnu oazu mira koja svojim kvalitetom i sadržajem nudi koncept odmora i komfora kakav vrnjački kraj još uvek ne poznaje. Spa i wellness centar se prostire na više od 800 kvadratnih metara, u prijatnom i egzotičnom ambijentu, i sastoji se od više zona među kojima se posebno izdvajaja spa zona koja, svojim sadržajem i prustupu spa kulturi, nudi novo iskustvo nege duha i tela.

Pogledajte osnovu spa centra

Spa centar

Spa centar Pegaz Holiday Resort

nudi sve što savremena ideja spa tretmana poznaje. Raznovrsne saune i tretman sobe koriste energiju vode u službi vašeg blagostanja. Pored velike amfiteatar saune i klasične finske saune, spa zona raspolaže slanom sobom sa negativnim jonima, bio i infrasaunom, a tu je i soba ledenih pahuljica koja u kombinaciji sa saunama daje naročitu dobrobit vašoj cirkulaciji i sveukupnom blagostanju tela. Pored sauna, spa zona raspolaže rimskim kupatilima sa chromo terapijom, turskim parnim kupatilima sa aromama i penom, kao i via sensus stazama koje putem vaših stopala aktiviraju reflekse u čitavom vašem telu. Naše osoblje vam je uvek na raspolaganju da ove raznovrsne sadržaje prilagodite svojim potrebama, kao i da isprobate i uputite se u sve što vam u spa i wellness centru budi znatiželju.

U centru zone
vodenih
sadržaja

nalazi se veliki prelivni bazen sa plažom, barom i lounge zonom za opuštanje sa otvorenim i zatvorenim VIP đakuzijima. Uz regularne tuševe, zona vodenih sadržaja nudi i posebnu vrstu hidroterapije Vichy shower.

Kardio zona sadrži trake za trčanje, orbitrekove i stepere, a teretana poseduje višenamenske klupe i sve osnovne sprave za trening mišića ramena, leđa, ruku i nogu.

Poslednje, ali ne i najmanje važne, su zone tretmana lica i tela koje čine tri sobe za masažu i relax zona sa toplim krevetima i klupama.

  • Pogledajte galeriju slika
SPA_1-crop

Kontaktirajte nas

Olga  +381 64 6495950
Sanja +381 64 6495941

Novo iskustvo prodaje.

Pegaz Holiday Resort nudi prodaju opremljenih apartmana po uzoru na ogledni apartman, prodaju neopremljenih apartmana i uslugu izdavanja kupljenih apartmana u dogovoru sa njihovim vlasnicima. Uz kupovinu apartmana vlasnicima je na raspolaganju svo osoblje zaduženo za održavanje, čišćenje i obezbeđenje objekta, kao i sve pogodnosti kompleksa koje uključuju korišćenje spa i wellness centra, poslovne zone, restorana, kafića i dečijeg kutka.

Poslovna zona

Pored prostorija u funkciji kompleksa poput lobija, recepcije, restorana, bara i dečijeg kutka, poslovna zona raspolaže lokalima namenjenim za izdavanje pravnim licima.