Yoga sa Brankom u hotelu Pegaz

Otvoreno kako za goste hotela, tako i za radoznale eksterne posetioce.

Za otkrivanje blagodeti vežbanja joge preterano ubeđivanje nije neophodno – jednom kada se doživi, joga promoviše samu sebe.

Joga uspostavlja komunikaciju sa našim unutrašnjim bićem, što znači da način na koji tretiramo organizam u celini, šalje telu određenu poruku. Ako ga tretiramo loše, ono dobija poruku da je sve loše, sa druge strane, radošću vežbanja, umirujućim disanjem, opuštajućim i jednostavnim asanama, šaljemo poruku telu da je sve u redu.

Predstavljamo jedinstvenu jogu u Vrnjačkoj Banji, koju će u našem hotelu svakog ponedeljka, srede i subote, voditi sertifikovana učiteljica Branka. Usluga je otvorena kako za goste hotela, tako i za sve radoznale posetioce.

Branka je pohađala Rishikesh Yog Peeth akreditovanu školu za učitelje joge u Indiji. U isto vreme, imala je priliku da se upozna sa Ayurvedom i njenim tretmanima lečenja i očuvanja zdravlja prirodnim putem.

Pored toga što je učiteljica joge, Branka je Health and Wellness Coach, Life Coach, kao i praktičar metoda energetske medicine.

Časovi su namenjeni početnicima, ali i iskusnijim vežbačima, bilo da ste gost hotela ili živite u Vrnjačkoj Banji, a zainteresovani ste krenete na redovne ili pojedinačne časove joge. Pogledajte našu ponudu!

Jin joga

Yoga sa Brankom Pegaz

Deluje na tetive, ligamente, zglobove, nadije ili prema kineskoj medicini poznate kao meridijane, donoseći potpunu relaksaciju i regeneraciju čitavog organizma.

Termini: ponedeljkom i sredom u 18h.

Cena redovnih časova: 600 RSD

Cena 8 termina na mesečnom nivou  (dva časa nedeljno): 3000 RSD

*potrebno minimalno 5 prijava za realizaciju.

Novembarski vikend wellness program za celu porodicu.

Čas namenjen roditeljima i deci koji će na lak i zabavan način približiti dobrobiti jutarnjeg vežbanja. Ovaj čas jednostavnog zagrevanja, sa tehnikama disanja i elementima joge će vam pomoći da sa osmehom krenete u novi dan.
Budimo inspiracija i dobar primer našim najmlađima. 
Probudi se, razbudi se!

Termini: subotom i nedeljom od 8h do 9h.

Cena redovnih časova: 600 RSD

Vikend pass od 4 termina: 2000 RSD za odraslu osobu

Deca od 7-10 godina plaćaju 50%, dok preko 10 godina plaćaju pun iznos.

Yoga sa Brankom Pegaz

Čas vođene relaksacije.

Yoga sa Brankom Pegaz

Ovaj čas je prilika da se upoznamo sa tehnikama koje razvijaju svesnost o telu i dahu i kako da na jedan lak način pređemo u stanje opuštenosti i mira. Redovnim praktikovanjem ćemo primetiti pozitivan efekat na celokupno zdravlje organizma, dobar san i produktivan dan.

Termini: Petak i subota od 18h do 19h.

Cena redovnih časova: 600 RSD

Vikend pass promo: 1000 RSD


Bez obzira koliki manjak kondicije, energije, snage i fleksibilnosti osećate, joga vam može pomoći da svoje trenutno stanje drastično popravite.

Pridružite nam se na nekim od časova, i otkrijte kako vam istočnjačke prakse na jednostavan i lak način, mogu pomoći da postanete bolja i zadovoljnija verzija sebe. 

Rezervacija Yoga termina

Slowellness sadržaji su dostupni i za eksterne goste hotela.
Rezervišite termin pozivom na broj 036/200-020.
Slowellness cenovnik pogledajte ovde.

[drawattention]
[mapsvg id="3162"]
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja

.

Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2024.
Sva prava zadržana.