Yoga sa Brankom u hotelu Pegaz
svakog ponedeljka, srede i subote

Otvoreno kako za goste hotela, tako i za radoznale posetioce.
Za otkrivanje blagodeti vežbanja joge preterano ubeđivanje nije neophodno – jednom kada se doživi, joga promoviše samu sebe.

Joga uspostavlja komunikaciju sa našim unutrašnjim bićem, što znači da način na koji tretiramo organizam u celini, šalje telu određenu poruku. Ako ga tretiramo loše, ono dobija poruku da je sve loše, sa druge strane, radošću vežbanja, umirujućim disanjem, opuštajućim i jednostavnim asanama, šaljemo poruku telu da je sve u redu.

Predstavljamo jedinstvenu jogu u Vrnjačkoj Banji, koju će u našem hotelu svakog ponedeljka, srede i subote, voditi sertifikovana učiteljica Branka. Usluga je otvorena kako za goste hotela, tako i za sve radoznale posetioce.

Branka je pohađala Rishikesh Yog Peeth akreditovanu školu za učitelje joge u Indiji. U isto vreme, imala je priliku da se upozna sa Ayurvedom i njenim tretmanima lečenja i očuvanja zdravlja prirodnim putem.

Pored toga što je učiteljica joge, Branka je Health and Wellness Coach, Life Coach, kao i praktičar metoda energetske medicine.

Časovi su namenjeni početnicima, ali i iskusnijim vežbačima, bilo da ste gost hotela ili živite u Vrnjačkoj Banji, a zainteresovani ste krenete na redovne ili pojedinačne časove joge.

Yoga sa Brankom Pegaz

Više o časovima joge koji su u ponudi

Hatha joga je najraspostranjeniji stil joge i omogućava da kroz telesno vežbanje asana – joga položaja i pravilnog disanja dođemo u kontakt sa suptilnijim delovima našeg bića, jednom rečju –  probudimo svesnost.
 
Povećanjem svesnosti o telu i dahu, umirujemo um i dovodimo u balans simpatički i parasimpatički nervni sistem. Što nam u svakodnevnom životu daje mogućnost da svesno pređemo iz stanja stresa, nervoze, straha u stanje opuštenosti i mira. 

Na fizičkom nivou ojačava i oblikuje telo, povećava fleksibilnost, održava zdravlje kičmenog stuba, poboljšava cirkulaciju, jača imuni sistem, a na mentalnom nivou poboljšava pamćenje i koncentraciju. 
 
Redovnim praktikovanjem hatha joge naše telo, um i duh dovodimo u harmoniju. 
 

Yin joga je sporog meditativnog karaktera, tokom koga se kroz duže zadržavanje u određenim položajima i pravilno disanje prodire u fasciju – vezivno tkivo koje je zaduženo za fluidnost i protok energije u čitavom telu. 

Jin joga deluje na tetive, ligamente, zglobove, nadije ili prema kineskoj medicini poznate kao meridijane, donoseći potpunu relaksaciju i regeneraciju čitavog organizma. 

 

Termini i cene

Redovni joga časovi

 • Ponedeljak i sreda 18:00 – 19:00, YIN YOGA
  mesečna pretplata 3000,00 RSD, 8 termina
 • Subota 7:30 – 9:00h, HATHA YOGA
  mesečna pretplata 2200,00 RSD, 4 termina
 • HATHA + YIN YOGA
  mesečna pretplata 4200,00 RSD, 12 termina

Cena po času

 • 1:00h Yin joga, 600,00 RSD
 • 1:30h Hatha joga, 800,00 RSD

Individualni časovi

 • 1:00h, 2500,00 RSD
 • 1:30h, 3000,00 RSD
Yoga sa Brankom Pegaz


Bez obzira koliki manjak kondicije, energije, snage i fleksibilnosti osećate, joga vam može pomoći da svoje trenutno stanje drastično popravite.

Pridružite nam se na nekim od časova, i otkrijte kako vam istočnjačke prakse na jednostavan i lak način, mogu pomoći da postanete bolja i zadovoljnija verzija sebe. 

Rezervacija Yoga termina

Slowellness sadržaji su dostupni i za eksterne goste hotela.
Rezervišite termin pozivom na broj 036/200-020.
Slowellness cenovnik pogledajte ovde.

Hotel Pegaz Vrnjačka Banja

.

Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2022.
Sva prava zadržana.