Sobe i Apartmani

Hotel Pegaz Holiday Resort poseduje najveće sobe i apartmane u Vrnjačkoj Banji, a svi apartmani sadrže prostrane terase sa pogledom na Vrnjačku Banju i planine koje je okružuju.

Prilikom opremanja svih naših soba i apartmana vodili smo se idejom da se gostima pruži istinski osećaj sigurnosti i topline “kao kod kuće”, kako bi njihov odmor u Vrnjačkoj Banji zasigurno ostao nezaboravan.

Rezervacijom apartmana ostvarujete pristup bazenu, spa centru i besplatan parking.

Rezervišite direktno za najbolje cene
Datum dolaska:
Broj noćenja:
Pristupni kod (opciono):

Standard soba

Kompaktna, udobna i svetla. Sastoji se od hodnika, prostrane sobe sa krevetom za spavanje, Lounge kutka za dnevne ili večernje aktivnosti, odvojene terase sa pogledom na prirodu, i sopstvenim mini barom.

veličina sobe: 31-56m2

već od €‎51 po osobi po noćenju

Standard Studio

Elegantan, i luksuzan apartman, sa sopstvenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i prostranim balkonom.

veličina sobe: 34-61m2

već od €‎53 po osobi po noćenju

Deluxe Soba

Dovoljno prostrana sa nezaboravno udobnim krevetom, i izlazom na balkon koji je ni manje ni više, veliki koliko i sama soba.

veličina sobe: 89m2

već od €‎55 po osobi po noćenju

Deluxe Studio

Od svih ostalih apartmana izdvaja ga dvokrilni stakleni zid sa sofom i kutkom za uživanje, u nezaboravnim jutrima, zalascima sunca. Sigurno ćete želeti da ostanete bar jednu noć više.

veličina sobe: 64m2

već od €‎67 po osobi po noćenju

Superior apartman

Više od apartmana. Idealan odmor u Superior apartmanu je zagarantovan, bilo da želite mir i privatnost, ili druženje sa dragim ljudima u prostranom i inspirativnom enterijeru.

veličina sobe: 33-90m2

već od €‎59 po osobi po noćenju

Poznato je da Pegaz Holiday Resort nije samo hotel, već ideja, priča i vizija, a jasno je da se pored brige o svakom Slowliving detalju u prostoru – od restorana, pa do SPA centra, za nijansu više pažnje posvećuje najintimnijim prostorijama u kojima borave naši gosti, a to su sobe i apartmani.

Svaki segment našeg hotela pažljivo je koncipiran tako da gostima nudi jedinstveno iskustvo usporavanja, slobode i potpune autentičnosti da ponosno budu ono što istinski jesu tokom boravka u Vrnjačkoj Banji. Od izbora zaposlenih, prirodnih materijala inkorporiranih u enterijeru, preko à la carte obroka u meniju restorana, dečijeg kutka, pa sve do Slowellness Spa centra, soba i apartmana, biblioteke u lobiju hotela.

Često postavljana pitanja

Skoro svi apartmani imaju izlaz na terasu, koja se sastoji od prostranog dela za sedenje i uživanje, i može se koristiti u bilo koje doba dana.

Asolutno da. Svi spratovi, povezani su liftom koji vodi do soba i apartmana.

Uz pomoć klima uređaja, radijatora, ali i podnog grejanja, možete zagrejati svoj prostor onliko koliko vama prija, u bilo koje doba godine.

U većini slučajeva da! Apsolutno sve sobe i apartmani koji se nalaze u okvoru Lamele 1, direktno su povezani
liftom sa Spa i Wellness centrom.
Prva tri sprata Lamele 2, od ukupno 4, koriste lift Lamele 1.
Četvrti sprat Lamele 2, kao i cela Lamela 3, nisu povezani liftom sa Spa i Wellness centrom.
Ukoliko vam je važno da liftom odlazite u Spa i Wellness centar, molimo vas da prilikom rezervacije naglasite kolegama sa recepcije, koji će sa zadovoljstvom, i u skladu sa kapacitetima soba i apartmana u tom trenutku, sigurno pronaći najbolje moguće rešenje za vas.

Deca do 16 godina mogu koristiti isključivo bazen, hidromasažne kade, slanu sobu. Svi ostali sadržaji nisu preporučljivi jer mogu uticati na kardiovaskularni sistem kod osoba u razvoju.

Deca do 14 godina, u Slowellness centru mogu boraviti svakog dana do 17h.

U sklopu Slowellness centra nalazi se i fitness centar, koji je na raspolaganju gostima hotela i eksternim gostima. Radno vreme fitness centra je svakog dana u periodu od 09:00h do 22:00h.

Poželjno je da zakažete termin kako bi sve bilo optimialno organizovano, a tvoj užitak u našoj Slowellness oazi bio potpun. Rezervisanje termina je važno i zbog poštovanja propisanih mera.

Svi gostima Slowellness Oaze na raspolaganju je ormarić u kojem se nalaze bade matil, peškir i papuče. Po završetku korišćenja, razdužujete ih kod našeg osoblja.

[drawattention]
[mapsvg id="3162"]
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
.
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2024.
Sva prava zadržana.