Online
rezervacija

Rezervišite smeštaj

Često postavljana pitanja

Preporučujemo ti rezervaciju direktno – preko našeg sajta, telefonskim pozivom ili online porukom. Tako dobijaš najbolje cene, a i to je jedini način da iskoristiš neki od naših specijalnih promotivnih paketa
 

Naravno. Sve naše usluge možeš platiti Diners, Visa, Master, Maestro i Amex platnim karticama. Od restorana, preko Slowellness centra i usluge na recepciji – svuda je moguće platiti karticom.

Za potvrdu rezervacije, potrebno je da uplatiš avans u iznosu od 30% od ukupne cene usluge, 48 sati nakon izdavanja predračuna.

Deca do 14 godina, u Slowellness centru mogu boraviti svakog dana do 17h.

Da, sve smeštajne jedinice, osim deluxe studija, imaju kompletno opremljene terase, sa garniturom za sedenje i/ili ležaljkama za sunčanje.

Pegaz Holiday Resort je samo 650 metara udaljen od glavnog šetalilšta. U pitanju je tek nekoliko minuta hoda do strogog centra.

Da, za sve goste hotela, restorana i Slowellness centra imamo obezbeđen parking.

U sklopu Slowellness centra nalazi se i fitness centar, koji je na raspolaganju gostima hotela i eksternim gostima. Radno vreme fitness centra je svakog dana u periodu od 09:00h do 22:00h.

Poželjno je da zakažete termin kako bi sve bilo optimialno organizovano, a tvoj užitak u našoj Slowellness oazi bio potpun. Rezervisanje termina je važno i zbog poštovanja propisanih mera.

Radno vreme Slowellness centra je svakog dana u periodu od 9:00h do 22:00h.

Slowellness centar mogu koristiti i gosti hotela i eksterni gosti.

Svi gostima Slowellness Oaze na raspolaganju je ormarić u kojem se nalaze bade matil, peškir i papuče. Po završetku korišćenja, razdužujete ih kod našeg osoblja.

Temperatrua vode u bazenu se kreće između 28°C i 30°C.

Deca do 16 godina mogu koristiti isključivo bazen, hidromasažne kade, slanu sobu. Svi ostali sadržaji nisu preporučljivi jer mogu uticati na kardiovaskularni sistem kod osoba u razvoju.

Korišćenje Slowellness centra je trenutno ograničeno na tri sata, za sve goste hotela. Neophodno je da poštujemo propisane i poželjne epidemiološke mere.

Deca uzrasta do 16 godina mogu da koriste bazen, hidromasažne kade i slanu sobu. Ostali sadržaji nisu preporučljivi.

Najbližu prodavnicu ćeš naći već na 100 metara udaljenosti od hotela. A apoteka se nalazi u sa spoljne strane našeg objekta.

Pušenje je dozvoljeno na terasama, kao i u restoranu Adut. U restoranu ćeš naći i pušački i nepušački deo.

Dozvoljeni su mali kućni ljubimci (do 5 kg).

Pegaz Holiday Resort je prvi hotel u kojem nećete čuti reč „zauzeto“. U Pegazu sve je – „ispunjeno“. Ispunjeno vreme. Ispunjeno doživljajima. Ispunjeno ukusima. Ispunjeno opuštanjem. Ispunjeno dobrom energijom. I zato je prvi korak u rezervaciji apartmana vaša odluka o tome da želite da kvalitetno ispunite deo svog života i rezervišete apartmane na period koji vam je potreban da učestvujete u procesu obnavljanja sebe kao izvora energije.
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
Standard soba Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
.
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      

Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2021.
Sva prava zadržana.