Rezervišite direktno za najbolje cene
Datum dolaska:
Broj noćenja:
Pristupni kod (opciono):

slowliving

koncept
U centru SlowLiving načina je usporavanje. Usporiti znači osloboditi svakodnevno od neprirodno nametnutih ograničenja i zahteva kulture savremenog življenja i rada. SlowLiving je anti-ideja i kontra-koncept u shvatanju životne svakodnevice.
SlowLiving način je rasterećen pritiska vremena, roka i redosleda. On stvara sopstveno mesto i vreme koje je uvek sada, i uvek ovde.
SlowLiving način je logika života koja je prirodno data i sama po sebi razumljiva.
U centru Slowliving načina je usporavanje. Usporiti znači osloboditi svakodnevno od neprirodno nametnutih ograničenja i zahteva kulture savremenog življenja i rada. Slowliving je anti-ideja i kontra-koncept u shvatanju životne svakodnevice.
Slowliving način je rasterećen pritiska vremena, roka i redosleda. On stvara sopstveno mesto i vreme koje je uvek sada, i uvek ovde.
Slowliving način je logika života koja je prirodno data i sama po sebi razumljiva.

Pegaz Holiday Resort otvara mogućnost drugačije stvarnosti u kojoj prisustvo sada i ovde postaje izvor lične i društvene promene. Promena je suština postojanja. Ipak, da bismo ovladali promenama potrebno je da prvo ovladamo usporavanjem i promišljanjem.
Usporiti znači kultivisati svesnost sadašnjeg trenutka, napraviti osvešćeni izbor.

Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja

Živeti sporo, znači prihvatiti principe koji su nam prirodno dati.

Relax
Slowellness Monday
Izborom sporog života prihvatamo međuzavisnost sa okruženjem u kome postojimo, od koga uzimamo, koje nas inspiriše, i kome svojim sada i ovde činjenjem dajemo.
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja

Kada živimo sporo, jedinstvenost kao načelo postojanja dolazi prirodno. Shvatamo značaj ličnog pristupa jer Slowliving način nije jedan za sve, već je za svakog drugačiji. Duboko lična iskustva se Slowliving načinom transformišu u društvenu energiju promene.

Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
Slowliving način je vid namerne i promišljene svakodnevice, mogućnost da se izabere ono što je zaista važno. To su sve one aktivnosti koje svakodnevicu čine zadovoljstvom i daju joj smisao putem osvešćene upotrebe vremena.

Slowliving način je mogućnost svesnog izbora koji nikada ne iscrpljuje samog sebe.

[drawattention]
[mapsvg id="3162"]
Hotel Pegaz Vrnjačka Banja
.
Želite da budete u toku sa najnovijim vestima, promocijama i ponudama iz našeg Resort-a?
Prijavite se na naš newsletter.
Pratite nas      
Copyright © Hotel Pegaz Holiday Resort 2024.
Sva prava zadržana.